truuskaffka 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Witam serdecznie mam pytanie do osób wiedzących mniej wiecej ile teraz zarabia na godzine w funtach osoba która ma zlecone wykończenie czyli malowanie , podłoga ogrzewana, , płytki i wszystko co związane z wykończeniem wnętrza. Ponieważ akurat jest to pierwsza praca w Londynie zwykle były to prace w innych europejskich krajach nie wiem ile powiedzieć za godzinę pracy, gdyż pracodawca chce abym się określił. Dodam, że jestem fachowcem z wieloletnim doświadczeniem i robię praktycznie wszystko co związane z wykończeniem wnętrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Napisano Luty 3, 2008 moj znajomy nie oracuje na godziny ale na kontrakt, ma swoja ekipe i placi im na dzien, no dostali ostatnio kontrakt na 50 tys funtow ma zrobic 2 piątrowy dom na 3 mieszkania, z tego musi kupic materialy oplacic robotnikow itp. oplaca sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pawel_sz Napisano Marzec 1, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pawel_sz Napisano Marzec 1, 2008 Jestesmy we trzech i szukamy firm ktore zlecily by nam wykonczenie wnetrz typu; plyty gipsowe,polozenie gladzi,malowanie,tynki,glazura,terakota,panele,wymiana drzwi,okien,centralne,elektryka.Mamy rodziny a pracujemy w beznadziejnych fabrykach co za zarobione pieniadze wystarczy oplacic mieszkanie ,wyzywic swoja rodzine i od czasu do czasu pojechac do polski odwiedic swa rodzine i znajimych a pieniadze na naszych kontach sa marne.Naszym zdaniem jest pokazac angolom co polak potrafi,a jesli masz zdolnosci i umiejetnosci to staraj sie to wykorzystac.Jesli ktos posiada jakies informacje o jakis firmach ktore zlecaja takie prace bardzo prosimy o kontakt z nimi. mariola_sz@onet.eu Pozdrawiamy wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach