happy-daisy 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Mimo, że zawsze zabezbieczamy się z moim chłopakiem, to ostatnio prze chwilkę kochaliśmy się bez prezerwatywy. Nie dalej jak dzień później wieczorem pojawiły się u mnie objawy takie jak przy zapaleniu pęcherza moczowego, musiałam co chwilę biegać do toalety, żeby zrobić siusiu. Do tego jeszcze przeszywający ból brzucha po prawej stronie. Byłam u lekarza, ale dostałam tabletki na choroby dróg moczowych i wszystkie objawy ustąpiły. Czy zatem mogę być w ciąży? nie mam wcale 17 lat i może moje pytanie wyda się głupie, ale proszę o poważne odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happy-daisy 0 Napisano Styczeń 23, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emyu Napisano Styczeń 23, 2008 ktory to dc i jak dlugie sa twoje cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miki Małs 0 Napisano Styczeń 23, 2008 zrob test ciążowy ja robie w piątek;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aat Napisano Styczeń 24, 2008 Mam pytanie.:) Witam wszystkich.Od ponad 5 lat jestem z facetem, czasem kochaliśmy się bez zabezpieczenia, czasem doszło do wytrysku we mnie. Robiłam miesiąc temu test ciążowy,żeby się upewnić,ale był negatywny.Od dłuższego czasu się dziwnie czuję:jestem bardziej jędrna,piersi zrobiły mi się bardziej okrągłe,biegam częściej sisiu,co dzień z rana mam ten dziwny smak w ustak,ale bardziej zastanawia mnie mój śluz-jak bym była przed okresem. Czy możliwe jest,żebym była w ciąży mimo,ze test wyszedł negatywny? Czekam na jakąś odpowiedź. dziękuję z góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamermelculo Napisano Styczeń 25, 2008 na bank ciaza. do lekarza marsz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aat 69 Napisano Styczeń 28, 2008 Witam wszystkich! :) :) Jak mi doradziłyście byłam dziś u ginekologa. Dużo mi nie powiedział. Kazał zrobić kolejny test. :( Skierował mnie na badania USG. Lecz nie powiedział czy podejrzewa ciąże czy nie. Nie wiem co mam o tym sądzić. badanie mam dopiero w pod koniec marca. Co wy o tym sadzicie. Tak chciałabym zostać mamą :). pozdrawiam czekam na wasze opinie. Też tak miałyście? ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janina80 Napisano Styczeń 28, 2008 Ja też tak miałam. tEST WYSZEDł NEGATYWNY, A JEDNAK BYłAM W CIążY, może jeszcze jest za wcześnie żeby test wykrył maleństwo. pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach