Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nini123

brazowe plamienia?

Polecane posty

Gość nini123

witam mam pytanie bore tabletki antykoncepcyjne juz od roku zazwyczaj meisiaczka pojawia sie regularnie.l zawsze w ten sam dzien. tym razem jest to brazowa wydzielina z mala domieszka krwi. co to mzoe byc ktos wie?blagam dajcie odpowiedz bo tu chyba zwarjuje z nerwow

Gość Emyu
krotsze, mniej obwite krwawienia z odstawienia moga byc objawem ciazy. Jakie tabletki? I czy to nie jest czasem poczatek okresu? ( bo to tez tak na poczatku wyglada )

Gość nini123
Emyu-szczerze to ja mialam te plamienia(okres)jakies 2 tyg temu w dniu spodziewanej miesiaczki.Konczylam przyjmowac ostatnie tabl Logestu a teraz biore Yasmin.Robilam 2 testy,ktore wyszly negatywnie.Teraz z niecierpliwoscia czekam na nastepny okres(bojac sie o te same objawy) ktory ma byc za niecale 2 tyg.A propo to wspolzylam w listopadzie (akurat mialam przerwe w zazywaniu tabl) moj partner zapewnil ze nie doszlo do wytrysku we mnie.W grudniu okres byl normalny,tylko zaniepokoil mnie styczen,gdzie okres byl bardziej gesty,trwal krocej i mial inny kolor.Czym to moglo byc spowdowane?Myslisz ze to ciaza?

zadna ciaza.organizm przez te tabletki wariuje.mniekiedys zakulo to mi wrozyli torbiele mnogie jajnikow i ich ekstrację(wycięcie)okazalo sie ze to byla burza hormonalna.przez tabletki masz tak.zobacz co sie dzieje.dalej...organizm sie dostosuje.zaufaj mi!

Gość Emyu
oczywiscie ze nie ciaza. Hormony to nie dropsy i one powoduja rozne objawy. Nie stresuj sie.

Gość nini123
germinal 25-wielki buziak dla Ciebie:*:) troche niemozliwe zeby majac normalny okres od list(po stosunku normalnie dostalam okres)do stycznia,bylabym w ciazy:/plus dwa negatywne testy. moze i to te hormony a takze towarzyszacy stres podczas ostatniej miesiaczki w obawie ze to moglabyc ciaza.

Gość nini123
Dziekuje Wam serdecznie:) ale po ciaglym czytaniu tych topikow rozne rzeczy moga czlowiekowi przyjsc do glowy;)