Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sprawia

co sprawia, że jesteście szczęśliwi??!!

Polecane posty

Gość co sprawia

Gość DDD....
ja np. jestem cala happy bo wł uwolnilam sie od faceta:D

Gość loool pol
hmmmmmmmmmmmmm,,,, ja?! bo z kazdym dniem widze jak moja 5 cio miesieczna cora rosnie na duza panne:D:D:D

Gość kobieta_2oooo
mnie?! ooooooo powodów jest wieeeeeeeeele: -sex z moim facetem -pogaduchy z przyjaciolka -kapiel w wannie pelniej babelkow -to ze moj BYŁY to taki oferma!:D -to ze za 3 msc wychodze za maz!!!!!! :D:D:D -to ze za planujemy z narzyczonym dzidizusia i nawet poczynilismy ku temu pewne starania........ :D:D:D

Gość Mixik
jestem woooooooollllllnnnnnnnnna od wszelkich złudzeń i to sprawia, że Jestem naprawdę Szczęsliwa !!!!!!!!!!!!!

Gość .......meżczyzna........
fajny temat! podpubujmy sie troche! :D:D:D to tak: -widok mojej nagiej kobiety -to ze mieszkam z moja narzyczona -gdy wracam do domu mam 'JA' przy sobie... cala Moja i dla Mnie... :D:D:D -to ze mam zjaebista prace -to ze moj brat wyszedl z wypadku -to ze kroi sie awanas dla mnie... -to ze za 6 msc bede swietowal- ze zostane TATUSIEM! :D:D:D Boze... juz nie moge sie doczezkac! :):):)

Gość mnie życie8592
świat...ja... :D wszystko.

Gość lola-pik
hehehe.... zerwalam z nałogiem! nie pale! :D ...mam nadzije,ze to potrwa to jak najdluzej... :)

Gość trusski
najbardziej cieszy mnie piekny usmiech mojej corci kiedy sie budzi kolo mnie no i to ze mam wspanialego faceta

Gość ..lolek
a mnie... to ze mam kogo kochac i jestem kochany

Gość marek 27
heh...od wczorja jestem w posiadaniu wypasnego WV golfa V:D

Gość ania+ja
za dwa dni bede szczeslwym męzem:D ..i wlasnei kupilsy nasze upragnine mieszkanie! ...jeszcze tylko tatusiem zebym zostal-pelnia szczescia... ale i nad tym sie popracuje:D

- spadające kg - wzrok poządania w oczach facetów - to, ze jestem sama i robię co chce i kiedy chce;) - zdane zaliczenia i egzaminy:)

zaczęlam sie realizować zawodowo :) robie prawo jazdy :) wreszcie remontuję mieszkanie i będę mieć pięknie dookoła :)

- spadające kg - Tatryyyyyyyyyyy (oł jeeeee) - kawa z mlekiem - moja przyjaciółka - moj luby - ciekawa książka - jazda konna (w ogóle zwierzaki ...) - słońce - spotkania ze znajomymi i milion innych rzeczy...........

Gość BBBBBBBBBBBBB
ehhh, wszystko: jestem młoda, zdrowa, mam kochającego mnie faceta, fajną pracę, cudownych rodziców, mieszkam w najpiękniejszym mieście, jestem ładna, mam wielu przyjaciół, ...żyć nie umierać! Każdy dzieńm przynosi coś fajnego, tak że nigdy nie moge się doczekac na kolejny;)

Gość michelina_X
-moj ukochany maz -sex w wlasciwie po seksie kiedy lezymy wtuleni w siebie - moje studia ktore podobaja mi sie -to ze mieszkam w kraju w ktorym od dziecka marzylam by mieszkac - to ze kiedy wracam do domu moj ukochany maz dzwoni z pytaniem kiedy bede bo czeka na mnie:)) -to ze jestem zdrowa -mam ukochanych rodzicow do ktorych moge zawsze sie zwrocic -to ze mam dobrych znajomych.

-uśmiech na twarzy mojego przyszłego męża -gotowanie -jak wracam z pracy i mam obiadek cieply przygotowany przez mojego prywatnego kucharza :) -nasze zdrowie -budowa naszego domu(juz mamy dzialke) -nasza milosc -nasze zycie

Gdy mam więcej kasy :-) A wtedy wiele innych spraw staje się łatwiejszych (z prywatnym życiem włącznie)

Jestem szczęśliwa gdy: - świeci słońce - moje dziecko jest zdrowe - moje dziecko odnosi sukcesy - moje dziecko jest szczęśliwe - mąż czeka na mnie z kolacją, kiedy wracam z popołudniówki - jestem wyspana i czuję się wypoczęta - moja ulubiona druzyna wygra mecz - sprawię sobie fajny zakup ;)

Gość mmylly
- ze spelnilam moje marzenia, - to ze wreszcie mam grupke super przyjaciol, i to ze wszyscy sa mezczyznami - to ze mam najwspanilszego mezczyzne na swiecie i nawet jak codziennie ta banda ladnych besti nie daje mi pracowac i ciagle mnie zagaduje i podrywa, i tak mysle tylko o nim, - to ze dzisiaj byl piekny wiosenny dzien, - to ze osniezone gory w sloncu wygladaly przepieknie, - to ze moj dyrektor mnie pochwalil za dobrze wykonane zadanie - to ze od niedawna mam super prace i zarobki dwukrotnie wyzsze niz moj ukochany i znajomi, wczesniej bylo dokladnie na odwrot - to ze jak ide do sklepu to wreszcie moge kupic wiele ladnych rzeczy o jakich wczesniej moglam tylko pomarzyc - to ze mam nowa mila kolezanke, moze nawet kiedys umowimy sie na kawe (chlopaki sa super ale nie o wszystkim mozna z nimi pogadac) - to ze z jednym takim z ktorym sie wczesniej ciagle klocilismy i to na powaznie teraz jestesmy super przyjaciolmi - to ze tak duzo podrozuje w pracy, raz na tydzien jade w nowa podroz i odkrywam przepiekne miejsca - to ze jestem doceniana w pracy i kochana w domu -to ze za niedlugo spelni sie tez moje drugie wielkie marzenie, coreczka - Pozatym odrazu sie czuje szczesliwa jak widze ze wszyscy wokol sa szczesliwi a tu sie wydaje ze sa!

Gość Psełdonim
To, że jestem szczęśliwy sprawia samo szczęście. :-)

Gość i było co poczytac
szczęście to dla mnie rodzina zdrowe dzieci kochający mężczyzna u boku i normalnośc dnia codziennego spokój zyczliwośc ludzka nawet merdający ogonek mojej psiny