madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 watpie, ze chrom tu w czyms pomoze, a moze...?? macie jakies sposoby wyprobowane na niesieganie po slodycze???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosia_GG 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Zjeść wszystko, co masz w domu, potem juz więcej nie kupuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 codziennie jak wychodze z domu to i tak jakis sklepik znajdzie sie po drodze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Na mnie chrom w ogóle nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosia_GG 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Nie wchodz! Albo obiecaj sobie, że kupisz sobie później, albo jutro i tak zawsze przekładaj, w końcu wahania cukru spadną i myślenie o słodyczach również, przynajmniej ja tak mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Styczeń 24, 2008 silna wola:D tylko to, zadne wspomagacze, ktore tylko dzialaja na podswiadomosc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 iftar a ile czasu bierzesz chrom?? moze to zalezy od dluzszego zazywania?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
znowja 0 Napisano Styczeń 24, 2008 chcesz być szczupła?to nie zryj słodyczy ja tak wytrzymuje juz 2 tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 hehh no wlasnie temat zalozylam po to, zeby sie dowiedziec jak JE ODSTWIC :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Gosia_GG ma rcaje.Ja nie jadlam przez pare dni slodyczy i z kazdym dniem bylo coraz lepiej...nie mialam nawet na nie ochoty.Ale teraz znow sie objadam ;) I wazne jest wlasnie to zeby nie miec nic slodkiego w zasiegu reki.Ja tez wszystko zjadlam,a potem juz nic nie mialam wiec nowych zapasow nie robilam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 uu a co tu tak cicho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 co racja to racja.. u mnie bylo najlepiej jak sie wyplata konczyla, wtedy nie mialam za co kupowac slodkosci :PP ale zarabiam wiecej, wiec prawie codziennie skacze do sklepiku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiektywny punkt widzenia 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Spróbuj kupic w aptece magnez i łykaj codziennie. Jak się uzupełni magnez w organizmie nie ma się az tak wielkiej ochoty na słodycze. W momencie kiedy masz atak głodu słodyczowego umyj zęby miętową pastą - na jakiś czas uwolnisz się od pokusy a bedzie parę chwil na przemyślenie za i przeciw zjedzenia batonika :D Kup sobie słodzik i w kryzysowym momencie zjedz sobie jedną tabletkę, nie utyjesz a oszukasz organizm. jak odstawisz czekoladki na ok tydzień to łatwiej będzie zrezygnować na dłuższy czas. Organizm uzależnia się od słodkości ponieważ czekolada uwalnia serotonine - hormon szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość STEWIA STEWIA STEWIA Napisano Styczeń 24, 2008 Stewia jest 10 razy słodsza o cukru, można kupić na allegro. Jest to roślina, a nie jakiś słodzik z fabryki - no i prawie nie ma kalorii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 odświezam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 no wlasnie zjadlam paczka :((( boze jak sie tego pozbyc... teraz mam @ to sie zawsze usprawiedliwiam, ale co potem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tycoon Napisano Styczeń 24, 2008 A jakich sposobów oczekujesz? Magicznych sztuczek? Hipnozy? Albo Ci na tym zalezy, mówisz sobie koniec i sie tego trzymasz, albo się bawisz sama z sobą w kotka i myszkę. Wszystko w życiu niestety wymaga ciężkiej pracy. Zacznij nad sobą pracować, albo odpuść... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marbles 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Teraz nie jem słodyczy (dieta montignaca), ale wcześniej miałam kilka sprawdzonych sposobów na słodycze. Najlepiej sprawdzało się dokładne mycie zębów. Najczęsciej dodatkowo stsoswałam nitkę dentystyczną i płyn do płukania. Działało w większości przypadków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 na wszystko w zyciu jest sposob... wiec chce sobie pomoc to tyle !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tycoon Napisano Styczeń 24, 2008 To szukaj tego sposobu i dalej wpierniczaj, zamiast wziąć się w garść i przestać sie opychać słodyczami :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zolta nitka Napisano Styczeń 24, 2008 hej ja tez dawniej bardzo lubialam slodycze nie moglam sie obejsc dnia bez nich kupilam w aptece chrom z blonnikiem i zazywalam go dlugo powiem Wam ze ochota na slodycze przeszla mi dopiero po 2 tygodniach ciaglego zazywania chromu na dzien dzisiejszy nie ciagnie mnie do slodkosci moze lezec kolo mnie czekolada batonik taka ochote nabieram przed okresem ale to wiadomo choc tez staram sie nie kusic osttani raz slodkiego cukierka zjadlam 1 stycznia i to by bylo na tyle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 24, 2008 czyli jednak mit o niedzialaniu chromu zostal przesądzony :P dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach