justyna1981 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Słyszałam że po nkt tabsach rosną piersi ? Po jakich wam się powiększył ??? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zośka... Napisano Luty 13, 2008 dokłądnie , niektore tabletki wplywaja na powiekszenie sie biustu hm: yasminelle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakie jeszcze Napisano Luty 13, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Luty 13, 2008 ŻADNE!! na niektóre kobiety niektóre tabsy działają powodując opuchliznę w piersiach, na inne nie. biorę yasminelle - nic mi się po nich nie powieksza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lena1985 Napisano Luty 14, 2008 jasminelle:cycki mi urosły o jakies 10 cm w obwodzie i co moze to ouchlizna, wątpie... wiele bym dała zeby nie rosły a tu dupa... Tak samo jak z tyciem... wszyscy krzyczą po tabletkach sie nie tyje, ale duzo osob ma wiekszy apetyt ktory ciezko poskromic i tyją, tyja od zarcia ale posrednio od tabletek bo te zwiekszaja apetyt, poza tym niektore tabsy powoduja puchniecie stawów - diane 35 co jest mylone z tyciem...ja jadłam mnie zapisałam sie na pilates bo bałam sie ze przytyje a i tan 4 kg po poł roku mi przybyło po yasminelle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Luty 14, 2008 to zalezy od organizmu - po jednych tabletkach urosnie jednej kobiecie biust a innej nie. moze to opuchlizna ale zostaje na stale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach