Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski_debilizm_mnie_przerasta

Slyszeliscie o tym zakazie wjazdu dla L-ek

Polecane posty

Na osiedlach zaczeli ustawiac takie znaki, bo niby kursanci im auta rysuja. Ja sama chodze na kurs i mimo ze parkowanie nie idzie mi za dobrze to jeszcze nigdy nawet sie nie otarlam o inne auto. No najlepiej niech zaden uczacy sie jezdzic nie parkuje to potem jak dostanie prawko bedzie chcial zaparkowac, ale jak przeciez nie mial okazji to dopiero beda miec auta porysowane.... az zal jak slucham takich ludzi, jasne oni pewnie od urodzenia umieli jezdzic i nigdy sie nie uczyli. mam tylko jedno okreslenie na takich DEBILE!

Gość no tak jak ktos juz ma prawko
to jest boss ale nie pamieta jak sam sie uczyl...

dobrze ze do mnie moga wjezdzac tylko mieszkancy :D ps. wcale sie nie dziwie tym zakazom , kiedys tak nie bylo , nie bylo parkowania na miescie (podczas kursu i egzaminu) i jakos sama sie nauczylam parkowac i nikogo nie porysowalam (prawko od ponad 9 lat mam ;) ) . Po prostu jak widze ze moge sie nie zmiescic , to jade dalej :)

Gość no tak jak ktos juz ma prawko
chociaz o tosie nie martwie narazie gorzej jest zdac egzamin jak cie taki kretyn egzaminuje

no bo kiedys zeby zdac prawko to wystarczylo wsiasc do auta i kawalek przejechac, a teraz to trzeba byc wysmienitym kierowca, a jak mozna tego wymagac od poczatkujacych? I jak mam zdac jak sie nie naucze parkowac, bo na egzaminie nieststy bede musiala wjechac na jakies osiedle i zaparkowac. Wszystkim ktorzy poperaja te znaki zycze aby w przyszlosci jak beda starzy i niedolezni nikt im nie przyjechal z pomoca bo jak jak nikt nie bedzie mial prawka bo za niedlugo w tym zakichanym kraju pewnie zabronia jezdzic kursantom na glownych drogach.... poprostu egoisci sami zdali prawko to teraz maja w dupie reszte

Angel_81 a myslisz ze nie wjezdzaja na twoje osiedle zadne L-ki? Buhaha myslisz ze znak postawia i juz nikt nie wjedzie?

Ja w przeciwienstwie do was egoistka nie jestem i nikomu nie bede przeszkadzac w nauce, ciekawe kto bedzie na was zarabial jak nowe pokolenie nie bedzie moglo jezdzic, sami sobie szkodzicie

Gość antiimaja
ja sie uczylam jezdzic na starych zasadach i aktulanie prakuje miedzy samochodami, a zakaz w pelni popieram :/ kolezanka na kursie na placu wjechala w drzewo a instruktor obok, to odrzec samochod jest mniejszy problem

Polski_debilizm_mnie_przerasta "Angel_81 a myslisz ze nie wjezdzaja na twoje osiedle zadne L-ki? Buhaha myslisz ze znak postawia i juz nikt nie wjedzie?" znaku nie ma :) , tylko jest ochrona i piloty do bram :P

Gość nie ma to jak
miec własny dom i garaz

Przepraszam bardzo ale kiedy to wystarczylo przejechac kawalek zeby zdac prawo jazdy?

o przepraszam bardzo robiłam prawo jazdy z 97 roku i wcale nie wystarczylo kawałka przejechac, pilowali nas okrutnie

Dla mnie (jako obecnie uczącego się) to jednak p0jebany pomysł aby uczyć się parkować między samochodami - jeśli już to powinny być to auta szkoły która uczy. Bo niestety uczący się to kaleka - nie ocenia dobrze perspektywy i zawsze może się zdarzyć taka sytuacja że instruktor nie dopilnuje. A przecież to niszczenie cudzego mienia.

kazia, ja tez nie wiem , o czym oni mowia .... ja na placu robilam wszystkie (a nie tylko wybrane) manewry , a dodatkowo oczywiscie rundka po miescie (dla zainteresowanych - po Wawie :) ) , wiec to nie byly dwa skrzyzowania na krzyz i powrot do osrodka

Fajnie was tam uczą na tym kursie. Mam nazdieje że nigdy nie zdasz egzaminu skoro juz dziś uważasz, że znaki są po to aby się nimi nie przejmować :O i tak, zgodzę się że polski debilizm przerasta - często nawet twórcę

Gość antiimaja
informuje Cie ze nie trzeba bylo przejechac kawalka i zdawalm 4 razy, kolezanka 7...upieprzali jak mogli. a po prostu manewry byly na placu a jazda po miescie bez manewrow typu parkowanie

No ja wlasnie chyba tez zdawalam egzamin w nieodpowiednim czasie bo musialam robic manewry na placu i prawie godzine jezdzilam po miescie. Gdybym ja wiedziala ze wystarczy przejechac tylko kawalek...

tak, ja zdawałam egzamin 15 lat temu, i uczyłam sie parkować na placu, przy słupkach. Jakos do dzis nikomu auta nie porysowałam podczas parkowania. Może ty sie nie nadajesz na kierowcę??

Debilizm przerasta was jasne dla mnie tez byloby latwiej nie zdawac tego parkowania, a wogole co wy pieprzycie myslicie ze na placu jak sie nauczycie parkowac przy slupkach to to jest tak samo? Hahahaha smiech na sali, teraz juz wiem ze polska to kraj idiotow, a znakami sie przejmuje ale nie idiotycznymi!

Gość antiimaja
Kazia--> tez nie wiem po co sie meczylam na placu i to tyle razy jak wystarczylo gdzies kawalek przejechac.....

Gość antiimaja
Ty tam od debilizmu - jak zdalam prawko jezdze i parkuje, nic nie otarlam i jakos nie mam z tym problemu... lepiej zebys Ty wcale prawka nie zdala bo jestes taka glupia ze ustawa tego nie przewiduje...Tobie nawet rowera dawac nie powinni

nawet czytac nie umiecie, przeciez napisalam ze jeszcze nigdy nikomu auta nie porysowalam idioci! A kiedys moze dawnno kolo 30 lat temu trzebabylo byc kompletnie niesprawnym zeby nie zdac wiec nie piszcie ze tak nie bylo

antimaja glupia to ty jestes poprostu mniej niz zero

Dla mnie znaki zakazu skretu albo wjazdu sa czasami idiotyczne bo mi utrudniaja zycie a jakos sie nimi przejmuje. Skoro Polska to kraj idiotow to jak mozna mowic na Ciebie?

Gość antiimaja
ale parkowanie miedzy samochodami jest od niedawna, przeczytaj ze zrozumieniem choc mysle ze Ci to obce jest, wiekszosc z tych osob co tu pisza nie zdawala prawka 30at temu... widoczni emasz dobrego instruktora co ci kierownice wyrywa w pore :P

Gość antiimaja
twoja opinia po mnie splywa jak woda po kaczce :P :)

No wiesz, róznica jest taka, że my już mamo prawko i jesteśmy kierowcami z doświadczeniem, a ty jeteś pyskatym uczniem, który jeszcze gówno wie o różnicach. Masz z boku instruktora, który uprzejmie informuje STOP. My parkujemy bez niczyjej pomocy. Dam ci radę: pierwsze samodzielne parkowanie zrób okok auta tay i dziadka, moze przezyjesz :P:P:P :D:D

Gość hehe śmieszy mnie to
zawsze ci co się uczą jeździć wiedzą najlepiej co jest dobre a co złe wyjeździ kilka godzin z instruktorem i kierowca pełną gębą :D :D szkoda klawiatury na takich ;) kogo ty obchodzisz ze stwierdzeniem "jeszcze nigdy nawet sie nie otarlam o inne auto" tu chodzi o wszystkich a nie o ciebie ,nawet jak jeden na dziesięciu uszkodzi auto innego kierowcy to już jest powód.

a mnie wkurwiaja elki na maxa jak wjezdzam na osiedle i widze jak ta kurwa mi zajmuje miejsce otwieram szybe i mowie wypierdalaj mnie stad na plac pajacu!!