Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerkowa

krem pod oczy jaki

Polecane posty

Gość komputerkowa

Kobietki pomozcie mi z zakupem doborem kremu do oczu, ostatnio zrobily mi sie jakby kropki drobne, mam nawilzyc skore??? bo tak propo mam atopowe zapalenie skory (bywa sucha bardzo) ale z oczami mam 1 raz cos takiego moze ktoras z Was tak miala- co pomoglo:) dzieki

Gość marta-34
Jeśli masz problem z aptopowym zapaleniem skóry i szukasz dobrego naprawdę krem, to wypróbuje serię kremów dla dzieci i doroslych z taką przypadłością - Mustela Stelatopia. To są bardzo bezpieczne i skuteczne kosmetyki, działają kojąco i aż do 40% zmniejszają suchość i obrzęk zapalny. Działają szybko już po od pierwszego zastosowania. Żaden z kosmetyków Mustela Stelatopia nie zawiera jakichkolwiek drażniących substancji np. szkodliwych parabenów i perfum. Nie szczypią też w oczy. Mustela Stelatopia to kilka kosmetyków: krem regenerujaco-zmiękczający do skóry suchej i atopowej, który może z powodzeniem stosować pod oczy. A dodatkowo: olejek mleczny do kąpieli do skóry suchej i atopowej,, krem myjący i jeszcze woda miceralna. Spróbuj, warto.

Gość LulaLooka
Co powiesz na nawilżający krem nanobase? Jest to świetny dermokosmetyk, do nabycia w aptece