Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacza

Pytanie o pracę magisterską

Polecane posty

Gość kacza

Jeśli jej nie napiszę, zostaję skreślona z listy studentów, czy tak? Czy jest potem możliwość wznowienia studiów tylko po to, żeby się obronić...? Jak dota u mnie na wydziale wymyślili, że za każdy miesiąc, kiedy nie oddam napisanej pracy, muszę płacić 290 zł :o (studia zaoczne). W sumie nie wiem za co to jest w ogóle...żadnego przepisu na to nie znalazłam... Ktoś wie może?

Gość wyrwać chwasty
dlaczego nie pójdziesz do dziekanatu i się nie zapytasz po prostu?

Gość kacza
Hehe, bo w dziekanacie panie mają niewiele do powiedzenia ;) Tak jakby o połowie możliwości nie wiedziały...

a dlaczego nie napiszesz pracy? razem ze zbieraniem materiałów to jakieś 2 tygodnie :P

Gość dqwdwqed
kacza, a na jakiej uczelni jestes jesli moge spytac uniwerek czy prywatna tak z ciekawosci?

Gość kacza
Kurczę, uwierz mi, że chciałabym, ale praca zabiera mi wszystkie siły. Wiem, że nędzne wytłumaczenie, ale tak jest. I zastanawiam się nad zmianą tematu, tamten mi w ogóle nie leży.. a .może po prostu nie zasługuję na to mgr przed nazwiskiem :D

Gość JSHSHSSHSSHSSHSSHSHS
jesli uczelnia panstwowa to potem tylko bezplatna reaktywacja. Tak jest na UJ ale co na innych to nie wymyslisz bo kazda uczelnia ma swoj regulamin

Gość kacza
UAM Poznań, Wydział Filologii Polskiej i Klasycznej. Najlepsze jest to, że na Wydziale Geografii już nie ma takich przepisów, koleżance w dziekanacie pani doradziła coś zupełnie innego...płacić nie musi i pracę może oddać :o gdzie tu sprawiedliwość, heh...

canberaa - 2 tygodnie na napisanie pracy? CIEKAWE.... ja pisze 2 m-c 100stron bez zdjec, tabelek, wykresow. I jeszcze dluga droga przede mna

Gość dqwdwqed
JSJSJSJSJSJSJJSJSJSJS NA CZYM polega bezpłatna reaktywacja?(na zaocznych tez?)

Gość dqwdwqed
ja jestem w ciazy , jak mi odmowia obrony, to ich myszy zjedzą!!

filologia, wiec tez humanistyczne tak jak u mnie, 2 tyg na napisanie, haha!Idz do siebie do dziekanatu i od razu do dziekana, jak sie nie da to do instytutu i do dyrektora, tylko od nich to moze zalezec

jesli jestes w ciazy to kartka od lekarza i masz automatycznie ( z podaniem do dziekana) przedluzenie terminu obrony, tylko zrob to natychmiast, moze sie jeszcze da. Jesli nie, to skreslaja cie, a reaktywacja to nic wiecej niz podanie do dziekana:) kiedy juz maszerujesz z gotowa praca do oddania.

napisałam prace w tydzień na 5 (tyle że wcześniej miałam zgromadzone materiały dlatego dołożyłam 2 tydzień na posiadówkę w bibliotece) i żeby nie było że na luzie - pracowałam (pełny etat) a rozłożyć w czasie też nie miałam za bardzo jak bo najpierw sesja, a potem wyszłam za mąż więc organizacja wesela a studiowałam administracje i pracę pisałam z zakresu postępowania cywilnego - więc też średniolekki kierunek :P wszystko zależy od motywacji :)

Gość kacza
W sumie mnie intryguje tylko jedno - co się dzieje, jak przestanę płacic i jak potem to wznowić, jak już napiszę tę parszywą pracę :) Czas coś wydusić od pań z dziekanatu, bo dziekan to święta krowa tam :o

widze ze stalam sie specem:D ech lenistwo, sama gryzlam pazury jak nie nie wiedzialam co dalej:)

Gość DQWDWDWDWD
JHSHJSDJHS/???CHODZI O ZAśWIADCZENIE, ZE JESTEM W CIAZY..TYLKO ZE JA ZASZłAM W CIAZE NA POCZATKU WRZESNIA, A NA KONCU WRZESNIA MIAłAM OSTATECZNY TERMIN OBRONY!!WIEC TERAZ NIE WIEM CO MAM ZROBIC CZY TP PRZYJMA?

Gość kacza
Canberra - podziwiam, naprawdę :) Ja mam takiego lenia w tyłku, że szok. I nic mnie nie motywuje, absolutnie nic! Brrr.

aha! zapomnialam dodac! jesli chcecie sie reaktywowac pozniej to musicie miec absolutorium! czyli indeksy szybko oddawac! bo jak was bez tego skresla to jeszcze moga powtarzanie roku wlepic

Gość kacza
U mnie to nieaktualne, absolutorium miałam 2 miesiące przed końcem studiów :D U nas tak dziwnie jest...

do kolezanki w ciazy - a moze sie tfu tfu zle czulas? to sa sytuacje losowe, ciaza, przynajmniej w regulaminie UJ jest jako jeden z pierwszych powodow do przesuniecia terminu. Do dziekana idz osobiscie, jak facet to i tak nie wie. A poza tym kto ci udowodni ze zaszlas we wrzesniu a nie w sierpniu? tego chyba nie ma na zaswiadczeniu nie? Przede wszystkim to rzeba isc i pogadac

Gość DQWDWDWDWD
JHSHJSDJHS/???CHODZI O ZAśWIADCZENIE, ZE JESTEM W CIAZY..TYLKO ZE JA ZASZłAM W CIAZE NA POCZATKU WRZESNIA, A NA KONCU WRZESNIA MIAłAM OSTATECZNY TERMIN OBRONY!!WIEC TERAZ NIE WIEM CO MAM ZROBIC CZY TP PRZYJMA?

kacza - ale indeks mialas zlozony potem? jesli tak to ok

Gość DQWDWDWDWD

Gość DQWDWDWDWD
tak lezałam pozniej w szpitalu wiec, w sumie czulam sie zle, miałam krwawienia w ciazy!

niczego sie nie dowiemy jak nie pojdziesz i nie zaoytasz. a przede wszystkim to znajdz na stronie swojej uczelni regulamin a najlepiej mi go pokaz, znajde Ci, jestem juz biegla w takim wyszukiwaniu przepisow dla leniow;)

Gość DQWDWDWDWD
a wczesniej miała depresje, bo mi przyjaciel zginał w wyapdku samochodowym i zero motywacji do zycia:(, ale co to dziekana interesuje?

Gość DQWDWDWDWD
a wczesniej miała dola, i nie mogłam sie spiac i napisac, bo mi przyjaciel w wyadoku samochodowym zginał i jakas depresja mnie dopadła,jakos zero motywacji miałam...

a ja sie rozstalam z facetem i chociaz nikomu o tym nie mowilam w dziekanacie to uwazam to za wypadek losowy a poniewaz wypadki losowe regulamin uwzglednia to skladalam podanie:)

pokaz strone swojej uczelni, znajde ci to w regulaminie moze