Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelka2008

flirt w pracy

Polecane posty

Gość morelka2008

Witam, mam od pewnego czasu problem z kolegą z pracy i chciałabym się poradzić doświadczonych kobiet lub mężczyzn. Otóż sprawa wygląda tak, że od pewnego czasu kolega daje mi do zrozumienia, że miałby ochotę na seks ze mną i różne zabawy. Także w pracy patrzy się na mnie pożądliwie, szczególnie na biust. Czy to wynika tylko z tego, że może mieć wysoki popęd i dla niego jest to czysta zabawa, relaks itp, czy istnieje opcja, że w taki sposób może okazywać mi jakieś większe uczucie niż tylko ochota na seks bez zobowiązań. Jak to jest z mężczyznami? Ja się przed nim bardzo bronię, gdyż uważam, że to tylko jego chęć zaspokojenia siebie i swoich potrzeb, ale przyznam, że gdybym miała jakąś nadzieję, że on coś czuje to nie wiem czy bym nie uległa :P Co Wy o tym sądzicie??

romans w pracy?? śmierdząca sprawa :P najbardziej wtedy kiedy się kończy ;)

Gość morelka2008
Czyli uważasz, ze niew arto się w to wogóle angażować i rozpoczynać cokolwiek??

Gość morelka2008
czekam na kolejne opinie :)

kwh1 i Ty dziewczynie takie rzeczy doradzasz??:) ja tam wole z dala od znajomych i kolegów z pracy ;) i raczej nic nie tracę lecz tylko zyskuję ;)

V33 - jak to mówia kwestia gustu i zaprzeproszenim twardej dupy.. czasami moze jednak warto...nigdy nie wiadomo jak się skończy....może pozytywnie ...jak w bajce i okaże się ze to ten jedyny wybrany królewicz. Musze jednak obiektywnie stwierdzić, że to się za często nie zdarza.

Gość Pawel21
Ale co ty mowisz przeciez jak facet jest fajny to co szkodzi sprobowac. Moze to zabrzmi banlanie,ale jak nie wejdziesz pod biurko rto sie nie dowiesz tzn pod jego

Gość ja miąłam romans wpracy
było super, nadal jesteśmy dobrymi kolegami ale my widujemy się tylko od czasu do czasu......

Gość morelka2008
co się dzieje?? dlaczego nie pokazują mi się Wasze wypowiedzi??

Gość krab
MORELKA NIE MA NA CO CZEKAĆ JESLI CI SIE PODOBA TO OGNIA.SEKS W TAKICH MIEJSCACH JAK PACA TO COŚ WSPANIAŁEGO.

Musisz wybadać sytuację.Czy on ma jakąs partnerkę, ile ma lat, czy tylko patrzy ci na biust ,bo jak wiem to kazdy facet patrzy jak masz wyeksponowny... ja w każdym bądz razie zawsze. Trochę go sprowokuj na spotkanie i zobaczysz co za jeden.

Gość krab
MA RACJE MOZE TO TYLKO UROJONY KASANOWA CO TYLKO UMIE GADAĆ W GACIACH PUSTO.

Gość Delektor 44
teraz unikaj seksu w pracy, poczekaj jak się zestarzejesz, to wtedy mu odmrugniesz, choć wtedy to już nie spojrzy na starą babkę

romans w pracy jest wygodny dla zajętych, nie trzeba szukać specjalnych wymówek, żeby spotkać się kochankiem ale jesli jestes wolna to nie pakuj się w to