Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina19

pomocy

Polecane posty

Hej. Mam do Was takie pytanie. Bo mój chłopak się pyta czy się zastanawiałam co ze spermą ??Co chce zrobić??i tu tkwi problem bo ja nie wiem!czytałam,że niektóre dziewczyny to połykają ale ja na razie nie chce!słyszałam,że niektóre chcą na brzuszku,na piersi??ale co się z tym robi??od razy pod pryszni,albo powycierać się,czy wmasować w ciało???A czy przez sperme można zajść w ciąże??jeśli chłopak skończy w środku??proszę Was odp

dodam ze moj chłopak ma 87 lat i jest moim dziadkiem ma siwą brode i wlosy ale jest jeszcze niezlum ogierem :)

Gość czacza-mamba
spoko moze konczyc w srodku o ile nie jest to pozycja misjonarska :) w kazdym razie na jezdzca , na stoaco i na pieska napewno nie zajdziesz. Jezeli chodzi o sperme to nalezy ja wetrzec w cialo najlepiej brzuch i piersi oraz twarz wtedy bedziesz miala ladna cere. Na twoim miejscu na łykanie bym sie nie zdecydowala bo jak sama wiesz zoładek niedaleko macicy jest i mozesz zajsc a tego ci nie zycze :( Tak wiec luzik tylko strzez sie misjonarskiej i łykania a jezeli nieopatrznie polkniesz choc troche to musisz wypic szklanke wody z lyzka soli to zabije plemniki :) Pozdroofki

ta wypowiedź karoliny19 nie jest moja czyli o chłopaku który ma lat 87. Ten pierwszy jest mój temat

a łatwo tą sperme można wetrzeć w ciało?szybko wchłania się??troche się krępuje przy moim chłopaku:(

słyszałam taka opinie ze sperma dobrze dziala na cebulki włosów czy moze powinnam ja zachowac w pojemniczku a pozniej wcierac po myciu włosów jak odzywke ?