Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halinikahxc

Czy to normalne zachowanie u faceta z .........?

Polecane posty

Gość Halinikahxc

Mój facet codziennie je tylko bułki grahamki z bryndza tylko to a poza tym wypija 3-4 takie duze dzbanki moze 2 litrowe z zielona herbata lub czerwona bez cukru i tak ciagle nic nie zmienia co o tym sadzicie?

Gość Halinikahxc
dziwne ale on tak sie ozdywia okresowo czasem bryndze zamienia na mozzarelle i dosłownie tylko tym sie zywi.Nigdzie nie wychodzimy do restauracji czy gdzies cos zjesc on obiadów nie jada w nocy ma najwiekszy apetyt kiedys zrobił awanture ze nie było grahamek w nocy jak sie obudził i musiał zjesc z jasnym pieczywem w dodatku zjadł tylko skóre z chleba dla mnie to chore ale on ma takiego bzika

Gość wreszcie jakis ciekawy
problem :D

Gość Halinikahxc
oprócz tego ma bzika na punkcie ćwiczen codziennie musi cwiczyc min 30min cwiczy ze stoperem i zakłada walkmana lub radio włącza żeby mu czas cwiczen szybciej zleciał cwiczy rowerek na skakance lub przysiady

Gość Halinikahxc
opiszcie czy warto to ciagnac czy byłybyscie z takim facetem?

Żebyś sie tylko w coś nie wpakowała, w jakiś chory związek mam na mysli, awantura w środku nocy za to, że nie było grahamek, oj dziewczyno przemysl, czy warto, narazac sie tak bardzo.

Gość Halinikahxc
Ludzie doradzcie cos jak to postrzegacie takie zachowanie z boku jako osoby nie zwiazane?Co byscie mi doradziły?A moze ja wyolbrzymianm sprawe

O losie! Jego przyzwyczajenia kojarzą mi się ze zniewieściałym facetem :P. Nie znam go, więc nie wiem, ale żeby aż tak dbać o siebie? I to nie jakieś normalne ćwiczenia na siłowni czy jogging itp. tylko rowerek, przysiady? Awantura o grahamki? Dziwne to :|.

Gość Halinikahxc
U niego musi byc codziennie grahamki bryndza herbata zielona i czerwona prowadzi ona zeszyt co jada ile cwiczył danego dnia i co zrobił dzis tylko dla siebie ostatnio czytałam

Gość Halinikahxc
Wcześniej jak było cieplej chodził na basen czesto tez chodzi na spacery z słuchawkami na uszach zeby mu szybciej czas zleciał i pozniej to tez zapisuje w tym zeszycie.Jeszcze sie uczy nigdzie nie pracuje,nie pali nie pije

Gość ddddddddddddddsads
Do Animia to co lepiej żeby o siebie nie dbał, bo jest zniewieściały tylko żeby przytył i wyglądał jak świnia??

do ddddddddddddddsads, Ależ niech dba o siebie! Tylko, żeby z umiarem a nie... To już zboczenie jeść dziesieć razy dziennie jedno i to samo i ciągle ćwiczyć. I jakiś dziwny zeszyt prowadzić z tym co tylko dla siebie dzisiaj zrobił :|. Ja się z takim czymś jeszcze nie spotkałam.

Gość Halinikahxc
jesli chodzi o wydawanie pieniedzy to jest bardzo ale to bardzo oszczedny nawet ubrania kupuje w ciucholandzie czasem cos na takim bazarze nowego ale z ubran tylko buty kupuje nowe

Gość Halinikahxc

Gość Halinikahxc

Gość Halinikahxc
piszcie bo ja juz nic nie wiem