Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie les

SZUKAM ZAGRANICZNEJ KOLEZANKI!!!

Polecane posty

Gość lubiana
Hey jeszcze mam wlaconyComputer .ale jak wylacze to KONIEC PISANIA a wiec trzymajcie sie papa

Gość lubiana
mursiana przed chwila wyslalam Ci moja fotke napisz czy dostalas ?

Gość LUBIANA
Hejka twuj mail przyszedl z powrotem co jest ?napisz ok

Gość LUBIANA
albo masz muj mail ok elizabet@online.de fdo jutra

Gość LUBIANA
hejka fajni eze jestecie to sie mirsiana tez uciesz viva espania

DO AGGULA Dopiero dzis wpadlam na ten temat na forum. Ja mieszkam w New Jersey, jakies 15 mimut( jak nie ma korkow) od NY, jezeli bedziesz miala ochote mozemy sie skumplowac i gdzies w czworke wyskoczyc na piwko. Ja tez mam meza. Mam 29 lat a moj maz 38 lat. Fakt-ciezko za granica o prawdziwych i szczerych znajomych. Pozdrawiam i mam nadzieje,ze sie odezwiesz. Mozesz napisac na ten adres mailowy panna.kowalska@gmail.com. Zapraszam rowniez inne kolezanki z pólnocnego New Jersey i z New York moze razem uda nam sie stworzyc niezła paczke znajomych.

witam :) jest moze ktos z Anglii? tak konkretniej to okolice Birmingham

Gość lubiana
Hey witam was ja jwstem niestety z Germanii. a szkoda ale nach England ist nicht weit pozdrawiam

sevi ja jestem z birmingham.obecnie siedze w polsce ale w wakacje znowu wracam.odezwoij sie kiedys:)pozdrawiam

lolus dobrze wiedziec :) ja caly czas jestem w anglii bo studia wiec w wakacje tez :) a w wakacje wracasz tutaj na stale czy tylko na okres wakacyjny?

Fajnie ja juz po pracy wiec wieczorek mam dla siebie:) Lubiana dostalas meila??

sevi raczej na stale chcialabym zaczac jakies studia ale najpierw dopracy i musze sie jezyka podszkolic:)przepraszam ze zapytam ile masz lat?

sevi jak przylece bede mieszkala w birmingham czyli jak sie nie myle tam gdzie ty.fajnie by bylo gdybysmy sie jakos zgadaly bo na forum jakos sie mijamy.(moze mail albo cos w tym stylu:) ) pozdrawiam.ja musze teraz leciec moze zajrze tu pozniej papa:*:*:*

Gość lubiana
Hejka .Mursiana co ty ja nic nie dostalam i drugi mailek wrocil tez domnie niewiem co jest sprubuje jeszcze raz ok

Gość lubiana
Hejka mursiana mam dostalam Twije 2 zdjecia , slubne ja Ci wysle jeszcze raz ok mam juz novy Xp ale cos mi szwankuje z internet Explorer ale wysle Ci .Super wygladacie ,pieknie to ile juz jestes po slubie ?

Ok wiec masz adres.Wiesz w czerwcu bedzie juz trzy lata tak jakos szybko ten czas leci.Piekna mam pogode.Wlasnie wrocilismy ze spaceru mam nadzieje ze dzidzia pojdzie spac a ja w tym czasie dokoncze wiosenne porzadki:)Tyle tylko ze mnie sie nie chce:(

Gość lubiana
ja ci wysle pozniej inne ok bo teraz jade do zentrum pozniej powiem ci po co heeeee

lolus ja nie mieszkam w Birmingham tylko obok Birmingham. a lat mam 20 (rocznikowo juz niestety 21...) jak by co moj maila to: k-a-j-k@o2.pl

o ja tez mam 20 spoko.ja jeszce nie mieszkam ale w wakacje bede mieszkala wbirmingham:)

Gość lubiana
Hejka , mursiana ja dzis robie wiosenne porzadki a jutro zrobimy sobie piekny weekend jak zwykle haha a ty juz po porzadkach ? Napisz jak chwilke znajdziesz Ps jak sie wyrobie to Ci jeszcze jedno fotke wysle ok.

Gość lubiana
Hejka mursiana no ty to musisz dlugo te wiosenne porzadki robic ? Ja juz sie pozbieralam z tym moim porzadkiem nie mam duzo a pozatym wiesz ,jestem na bierzaco odezwij sie ok ,narazie

🖐️ grypka jelitowa sie do nas przyplatala koszmar mowie Ci i dlatego tyle czasu sie nie oddzywalam.Mam nadzieje ze wszystko u Ciebie ok?

Gość lubiana
Hejka ale sie ciesze wiem co to jest unas to nazywaja NOVOVIRUS w tym roku zwiekszyla sie liczba chorob o 40% to jest przenosne bakterie na zaladku i w jelitach. O zdjeciu pamietam .Pare dni mielismy wspaniala pogode tak ze mnie w dzien nie bylo w domku ,wiosna zawitala juz do nas chociasz pomalu,motylkow jeszcze nie ma haha U mnie jest wszystko ok to wspolczuje Ci . zycze szybkiego powrotu do zdrowka . bo nie nadrobisz pozniej zaduzo bedzie zaleglosci Buziaki