Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie les

SZUKAM ZAGRANICZNEJ KOLEZANKI!!!

Polecane posty

Wlasnie to takie paskudztwo ze szybko sie rozprzeszczenia.:(dobre tylko jest to ze nie trwa zbyt dlugo wiec mam nadzieje ze wracamy do zwyklego zycia:) U mnie dzisiaj pochmurno hehe chyba wiosna poszla sobie do Niemiec:)Fajnie ze wszystko u Ciebie ok.A znalazlas juz prace??

Gość lubiana
Hej nie ale jutro ide do Arbeitsamtu moze co bedzie a tak mamay dzis mgle jak w england . zaraz wyskakuje na obiadzik , mam apetyt na giross a co u Ciebie daja do jedzenia ?

no my jak narazie na scislej diecie jestesmy hehe a tak na ogol to tutaj sie je duze ilosci ryb i owocow morza.Ja zreszta uwielbiam hiszpanskie jedzenia a ich ryz nie ma sobie rownych:).Nie znaczy to ze zapomnialam o naszym polskim i bardzo czesto serwuje je swoim.A polskie kotlety mielone ktore robie w barze sa slawne na cale moje miasteczko golabkan zreszta tez sie zajadaja:)

Gość lubiana
Hejka juz jestem no smakowalo mi ale ws´zystkiego nie zjadlam a tak maprawde to lubie polska ogorkowa zupcie i schabowy a o mielonych juz nie wspomne z buryczkami no nasza salatka a juz wogole o golabkach oooooooo no tera zrobie sobie kaffe i moje papiery musze pozbierac do urzedu i jutro wale tam . mam treme bo to ludzie . napisze pozniej , a co u Ciebie wszyscy chorzy byli ?

Niestety wszyscy :( Szykuj sie szykuj i nic sie nie nie boj bedzie dobrze Ja w kazdym razie mocno trzymam kciuki:)

Gość lubiana
Dzieki mursiana juz mam Lampenfieba tak tu mowie ale baldrianek wezme to szybko zasne ale juz jest lepiej u was ? A najmniejszy to mocno przezywal ? jutro Ci napisze ale popoludniu ok bo zostane troche w Zentrum polaze po buqikach i juz buzacki i do jutra

Gość lubiana
Hejka mursiana a ty zyjesz ? Niewidac nie slychac jest wszystko u Ciebie ok? Jak znajdziesz troche czasu to kliknij .papa