Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa289

dlaczego faceci tak śmierdzą?

Polecane posty

Nie wiem czemu oni tak śmierdzą? Spotykam się z facetem, który sierdzi jak nie wiem co. Za pierwszym razem to mu nogi capiły, potem chyba bąki puszczał a ostatnio cały śmierdział - nogami i nie wiem czym jeszcze. Jak się ruszył to ten smród się rozprzestrzeniał. Przecież gdyby się umył, to nie powinien tak syfieć. Stopy moge jeszcze zrozumieć, bo sama miałam ten problem i wiem jak ciężko z tym walczyć ale pozostała reszta - to nie mieści mi się w głowie. To chyba śiwadczy o braku szacunku do mnie.

Gość kocica 28
co ty za facetów spotykasz:O

Gość drut w EmpiQ
o fuuuj, mam takiego kolegę w pracy, który rzadziutko się myje:o OBRZYDLISTWO! Nie wiem tylko, jak mozesz sie z takim spotykać:o

no własnie, co to w ogóle za facet. zeby spotykając się ze mną nie zadbał o podstawową higienę.Wkurza mnie to jak nie iwem co i czuję się jak ostatnia wariatka jak się z nim umawiam wykąpana i wyperfumowana a on syfiący!

Gość egrot
moze nie bylas tego warta...

pedro --> jakos nie mogę się przyzwyczaić :) Myrevin --> idź ty chłopie do ch.uja wreszcie spać bo mi tu ziewasz za często :) a tu autorko tematu zastanow się nad sensem swojego zycia, i skoro tak Ci to przeszkadza to olej faceta :O Nie zastanowilas sie ze niektorzy aja problemy z higieną ... i nie chodzi mi tu tylko o lenistwo. Poza tym dla niektorych facetow sprawa mycia nie jest tak wazna ... i to wcale nie musi oznaczac braku szacunku :O

Gość drut w EmpiQ
to po co sie z nim spotykasz?:o

Gość drut w EmpiQ
no proste, a nie na kafeterii się wypłakiwać:)

{ Myrevin --> idź ty chłopie do ch.uja wreszcie spać bo mi tu ziewasz za często } To teraz nazywa sie kobiecość ? :o Bożesz ty mój.. :| P.S. Lepiej ziewać niż pisać bzdury takie jaki ty czasem wypisujesz. :o

Gość Ale z Myrevina sztywniak
💤💤💤

Nie Myrevin to akurat nie jest przejaw kobiecości :) Ale jak widze te twoje emotki to aż mnie cos w środku ściska ;) Poza tym wole wypisywać glupoty niz cale zycie ziewać i byc niezadowolonym :D

Brawo, Delicious:D

eee tam od razu brawo :) Lubie Myrevina bo nic mi nie zrobil, i inteligentny z niego facet ale nie mozna cale zycie zgredzić i narzekać :) Więcej usmiechu Myrevinku :)

no ja też nie mówię, że głupi:) ale taki Smutas, o : :( ... i Sztywniak, o: :(