Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola2

Bakteria Coli u dziecka

Polecane posty

U mojego 10 latniego synka wykrtto w cewce moczowej bakterie Coli i miał przy tym cały czas stan podgorączkowy 37,1 ; 37,5 wybrał już jedne antybiotyk ale ta temperatura się nadal utrzymuje, już nie wiem co robić poradźcie mi coś, proszę

Gość Zastosuj Nefrosept
Nefrosept (preparat ziołowy) Krople należy stosować zgodnie z zamieszona ulotką. Jedna buteleczka starcza na tydzień i w tym okresie zazwyczaj następuje zauważalna poprawa. Jednak by sprawę doprowadzić do końca, tj. pozbyć się chronicznego zapalenia dróg moczowych, kurację należy kontynuować przez cały rok, w którym wypijamy jeszcze 5 buteleczek nefroseptu, robiąc pięciotygodniowe przerwy między nimi. Dopiero po takiej kuracji mamy szansę pozbycia się chronicznego zapalenia dróg moczowych i niebezpieczeństwa związanych z nim powikłań, takich ja: zapalenie nerek, zapalenie organów jamy brzusznej – u mężczyzn gruczołu prostaty, a u kobiet przydatków, a także problem z utrzymaniem moczu w podeszłym wieku. Jest bardzo skuteczny - tylko ma paskudny smak :(

Gość dobra pomyśli o czymś
sorry ale bakterie coli wymagają chyba czegoś więcej niż ziół

Gość No coż
a czym są bakterie Coli,że chcesz ich tak wyróznic????czego wiecej moga wymagac,jak tylko ziół???

Gość No coż
ale dobrze ,że chociaz przeprosiłas:D