Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia12333

jakie paznokcie na slub?

Polecane posty

Gość Asia12333

naturalki czy tipsy? Co myslicie?

jak dla mnie jest to obojętne, jak ktos ma obgryzione to juz lepiej jakies delikatne, nie ofensywne tipsy. ale jak ktoś ma ładny kształ paznokci i umie zapuścić i nie złamać przed slubem to naturalne.

Gość Asia12333
tyle ze na tipsach mozna wtapiac ladne wzorki

Gość kocianka
mnie przed ślubem paznokieć pękł, ale 3 warstwy lakieru zrobiły swoje i miałam swoje paznokcie na wszystkich paluchach :) ;) . jesli ktoś na codzień nie nosi tipsów, lub nie miał z nimi przed ślubem w ogóle do czynienia, to wydaje mi się że nie ma co szaleć z tipsami, bo w takim dniu trzeba czuć się naturalnie :) ----------------------------- SPRZEDAJE http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3661059

Gość monikaaa123
Ja robie tipsy i na swoj slub tez pewnie sobie zrobie wlasnie zele poniewaz wygladaja bardzo naturalnie i sa elastyczne, ale fakt jest faktem iz niszcza one paznokcie ale jak ktos obgryzuje i ma plytke o dlugosci 3mm to raczej na slubie takie paznokcie nie beda ladnie wygladaly i wtedy kobieta nie ma nic do stracenia. Jesli chodzi o wzorki to po prostu boskie cuda mozna wymyslac nie to co na naturalnych no chyba ze ktos ma swoja super idealna plytke i dlugosz, ale zawsze mozna zalelowac wlasna plytke paznokciowa. pozdrawiam:)

Gość tylko długaśne tipsy
w różowo-złote esy floresy, z duża ilością diamencików, z piórkami, gwiazdkami, serduszkami, brokatem i napisem 'wieś śpiewa i tańczy'.

Gość monikaaa123
jak ktos jest fanka Dody to moze i lubi takie tipsy hehe

Gość ergot
wlasne

Gość kotka222
naturalki jasnym pastelowym kolorze

Gość AAKORAA
jestem zwolenniczka natury, tipsy to dla mnie zly gust. Moja siostra miala zelowe i byly przeprzepiekne. Nie znam sie na tym w ogole ale tez chcetnie takie sobie zrobie. Siostra narzekala tylko na stan paznokci po rozpuszczeniu zelu,, musiala czekac az odrosna...

Gość nie bardzo ja to widze
okropne te ostatnie ble....