Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegial pale i to na maxa

ale mnie moj facet wkurwil!!!!!!!!przegial pale

Polecane posty

meczylam sie nad bigosem dla niego , wyszedl zajebisty, a jak wpadl do niego kolega i go poczestowal ,a tamten nie mogl wyjsc z zqachwytu to powiedzial ze to jego mamy

Gość ejbisi
A to chamstwo faktycznie :( Zareagowałas jakos?

wydarlam sie na niego, jak ten kolega wyszedl i teraz nie gadamy ze soba:/

Gość ejbisi
No ale czemu tak powiedzial? maminsynek jakis?

Gość lala3
A dlaczego powiedzial ze to jego mamy a nie Twoj?Trzeba bylo powiedziec koledze ze to Ty zgotowalas a nie mama :)

Gość FACECI TO W WIĘKSZOŚĆI
POJEBY!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem dlaczego Jego sie zapytajcie

Gość lala3
To zapytaj sie jego i powiedz ze jest Ci przykro bo napracowalas sie przy tym bigosie.

mowi ze sam nie wie tak jakos po co mial mowic ze to ja

Gość lala3
'' po co mial mowic ze to ja '',hehe ,smieszny facet.Nie przemuj sie tym,widocznie faceci tak maja.A kiedys tam przy okazji wspomnisz koledze,ze to Ty ten pyszny bigos ugotowalas :)

Gość głupie gadanie
"widocznie faceci tak maja". Koleś chyba ma coś z psychiką.

Gość
Słodka Pani, co za debil... Zrobiłoby mu coś, jakby pochwalił twoje zdolności kulinarne? :o Jak następnym razem ktoś ci powie w towarzystwie twojego chłopa, że głośno krzyczałas >khem, khem< w trakcie, to powiedz, że sąsiad z góry się sprawił :P tsiantali => ano. Pozytywne wzmocnienia są w związku bardzo ważne. Negatywne tak nie skutkują, a i rachunki za prąd rosną :P

Gość .aja.
Nic juz nie gotuj, zupełnie nic. Zaproponuj by oczywiście jadł u mamy. A bigos ktory ugotowalas wyrzuc przy nim do kibla. I zafunduj terapie u psychiatry.

Gość prawdziwa ta co nie zroobiii
pewnie wkurzalo go ze kolega tak zachwala...a ajk to facet na bank pomysal,ze ma konkurencje i chcial go szybko splawic wiecej niz pewne

przestan gotować taka przerwa w gotoaniu zrobi mu dobrze np z miesiac....zabraknie mu tych obiadków twoich,jajecznicy :-D

Nie gotuj. Powiedz mu, ze czekasz, aż jego mama zrobi następną potrawę równie pyszną jak ten bigos. ;)

Gość może mu było głupio
że laska mu tak dogadza i sa jak para gołąbków faceci mają takie jaieś dziwne schizy że nie chcą by kumple wiedzieli że są tacy udomowieni przez swoje "Niunie" zresztą dziwie sie Tobie bo ja od razu bym zareagowała, nie żartem tylko tak po prostu: "mylisz się Misiu bigos ugotowałam ja, Mama dała Ci obiad tydzień temu...."

Gość może mu było głupio
nie daj sobie laska w kaszę dmuchac bo zawsze w towarzystwie już będzie umniejszał Twoje zasługi a moze nawet zacznie powątpiewac w Twoją inteligencję byle "zabłysnąc" przed kumplami mój kiedys tak chciał się ubawic moim kosztem, jak raz dostał w łeb przy kumplach to mu sie odechciało

Gość makabra123
ale masz jeb.niętego faceta, tępy burak bez krzty szacunku do Twojej pracy, zlej go, bo zawsze złem będziesz Ty a dobrem mamuśka. Źle wróży to dla związku.

jeśli twój facet nie żartował, jedyne, co powinnas opwiedzieć, to "dlaczego kłamiesz? a tobie, [tu wpisz imie kolegi] dzieki za komplement' i wsio. teraz po ptokach, po czesci twoja wina. trza było kuc zelazo poki gorace ;)

Gość klklklkl
1) bał się że mu kolega będzie wymawiał że żre na twój koszt 2) bał się że wyjdzie na to że jesteście jak zakochane gołąbki a opowiadał koledze że kiedyś ty się obijałaś i nie chcesz mu dać jeść a stołuje się u matki a ty jesteś obibok. A tak wogole to musiało coś w tym być bo nie kłamałby.

przegial pale i to na maxa -- korzystając ze swego pobytu na kafe, wyjaśnij tutejszym kobietom jak to jest mieć faceta :D

Gość tylko wy tak baby potraficie
z gowna zrobic olimpiade. Facet se jebnal, a wy juz sie doszukujecie drugiego dna. trzeba bylo sprostowac jak ci to tak przeszkadzalo i po sprawie 🖐️

Gość oni maja swoje zachowania
Ja tez sie pare razu spotkalam:) a juz na pewno zwiazne z Mamusia 1. Raz na kilka m-cy dzwoni do niego kolezanka z drugiego konca Polski, dzwoni zawsze wtedy gdy sie nawali. Ostatnio akurat dzwonila kiedy nocowal u mnie i ja odebralam, zawolalam go do telefonu. I slycze: hahaha hihii tesciowa? A on oczywiscie NIC! Niby on tez oczywiscie uwaza to za niewlasiwe i glupie wydzwanianie po pijaku w sodku nocy ale po co mowic ze to jego dziewczyna:) Ale chyba jak wytrzezwiala to sie skapnela bo juz na razie nie dzwoni. Oczywiscie nie potrfail powiedziec czemu sie nie przyznal, zrabalam go za to a nastpenym razem sama ja opieprze:) nie bede czekac az on sie pozbiera. 2. Kupilam sobie seksowna przezroczyta koszulke, a on: pokaz Mamie! Oczywiscie jego mamie, to bylo tak spontaniczne ze nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac:/ powiedzialam mu ze sprawy seksu bielizny i innych i ntymych rzeczy dotycza tylko nas dwoje i nie ma prawa mieszac to swojej Matki. Juz jest spokoj :) 3. Ma kumpla ktory ciagle glada laski na internecie. Sam mi mowil ze on sie troche dziwi bo to go tak nie rajcuje i nudzi bo w kolko to samo poza tym ma mnie. Sam tak mowil. ja nna nim tego nie wymusilam:) Ale oczywiscie w zyciu nie przyzna sie swojemu kumplowi, przy nim udaje ze go niby tez to tak interesuje. I w koncu tez zainteresowalo, raz przez przypadke wpisalam u niego na komputerze www a juz mi sie wyswietlilo laski.pl :) sprawdzilam w historii byl to jednorazwy przypadek. Stal wtedy przy mnie zapytalam sie go co to Kochanie a on mi zmysla jakies niewiarygodne historie:) Pozniej tez sie przyznal ze glupio mu bylo ze sie skusil. A ja mu mowie ze przeciez ja jestem normalna i tez czasami ogladam ale ma mnie nie oszukiwac! Faceci sie wstydza soich slabosci i swojej milosci i sa dziwnie zwiazni z matkami. Chyba tylko dlatego ale opieprz go to wiecej nie bedzie tego robil:) a kumplowi tez mozesz powiedziec ze mas faceta mamisynka :) ze ma dobra dziewczyne a jest na tyle durny ze wstydzi sie do tego przyznac. Mozesz jeszcze dodac ze i tak go kochasz zeby sie nie obrazil na amen. niech mu sie zrobi troche wstyd jak taki klamczuch z niego:D moj tez klamie jak sie boi awantury albo ze ktos sie bedzie z niego nabijal jak duze dzieci.