BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 3 godziny temu Czy warto obejrzeć Outlandera? Bo się zastanawiam czy nie zacząć maratonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2184 Napisano 3 godziny temu Słyszałam, że ok. ale nie oglądałam... Może zobaczę, ale teraz znalazłam inny (może dobry?) Upadek królestwa. W sumie nie tak łatwo trafić na dobry serial na netflixie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 3 godziny temu Z opisu mi się podoba. No i widoki podobno zayebiste a ja lubię Szkocję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2184 Napisano 3 godziny temu Tak, niby romans ale chyba nie jest mdły... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 229 Napisano 3 godziny temu A ja nie bo surowo i zimno. Z resztą nie bez powodu stare brytole uciekają do Hiszpanii na emerytury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 353 Napisano 3 godziny temu To nad czym się zastanawiasz młoda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 912 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Czy warto obejrzeć Outlandera? Bo się zastanawiam czy nie zacząć maratonu Napaliłam się po opisie, bo z opisu zawierał wszystko, co lubi ma dusza pensjonarki, rozmiłowana w filmach kostiumowych Po czym zaczęłam oglądać i... w ogóle mnie nie wciągnął Skończyłam, jak tylko zaczęłam Musisz sama sprawdzić. Edytowano 3 godziny temu przez selkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 3 godziny temu Ogladac bede jednak. Podjęłam decyzję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, selkie napisał: Napaliłam się po opisie, bo z opisu zawierał wszystko, co lubi ma dusza pensjonarki, rozmiłowana w filmach kostiumowych Po czym zaczęłam oglądać i... w ogóle mnie nie wciągnął Skończyłam, jak tylko zaczęłam Musisz sama sprawdzić. O fak. To pewnie też nie bede. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2184 Napisano 1 godzinę temu Upadek królestwa w porządku: ) myślałam, że obejrzałam 2 odcinki, a były aż 4 : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 20 Napisano 13 minut temu tez troche obejrzalam ale mnie szybko znudzilo. ktos mi opowiadal ze głowny bohater zostal zgvalcony w tyłek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2184 Napisano 2 minuty temu 10 minut temu, chrobot napisał: tez troche obejrzalam ale mnie szybko znudzilo. ktos mi opowiadal ze głowny bohater zostal zgvalcony w tyłek. Który serial? Czasem wolno się rozkręcają jak np Dziedzictwo ziemi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2184 Napisano przed chwilą 12 minut temu, chrobot napisał: tez troche obejrzalam ale mnie szybko znudzilo. ktos mi opowiadal ze głowny bohater zostal zgvalcony w tyłek. Który serial? Czasem wolno się rozkręcają jak np Dziedzictwo ziemi. Ten był fajny... jeden z pierwszych jaki na netflixie obejrzałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach