Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_pecha

sms zamiast wyjasnien

Polecane posty

Gość mam_pecha

co myslec o facecie ktory zamias wyjasnienia dlaczego zrywa w dwoch slowach piszac sms czy to teraz regola cy ja nie z tego swiata

Gość dziuba
kochana, ja o przeszłam tylko na gg !! załamalam sie , tak bardzo mnie tym zawiódl ze szok, ale potem ciągle sobie za to przypominialam, jakim był dupkiem i ze dobrze ze go nie ma! zobaczysz, że wszystko bedzie ok :)

Gość mam_pecha
dz dziuba ale narazie nawet wstyd wychodzic do ludzi takie mam oczy spuchnięte

Gość mam_pecha
nie moge spac, a wogole chciała bym zasyc sie w buszu i tam pozostac

Gość elstudentos
Nie lubie ludzi którzy nie potrafią stanąć na wysokości zadania i pogadać o problemie w 4 oczy, czy tez wyjaśnić niektóre sprawy, niestety ten problem mają panie i panowie, ja tez raz musiałem słuchać wyjaśnień przez gg, albo sms... bo niestety panie się boją czasem stanąć twarzą w twarz... i nie są święte.

Gość
Ano są tacy co to nie mają tych metaforycznych cohones... P.S Wśród obu płci. P.S.2 Jak są jajniki po hiszpańsku? :P

Gość powiem Ci że są tacy
co nie stać ich nawet na sms, albo na napisanie na gg. Po prostu zrywają znajomość bez jednego słowa wyjaśnienia. Nie myslę teraz o kimś, kogo bardzo krótko się znało. Spotkało mnie to po ponad rocznej znajomości :( Głowa do góry, widocznie to du...k. Trzymaj się 🌻

Gość a ja mam W
dokladnie.chociaz ci powiedzial;/

ale jest mi zle nie potrafie sie narazie z tym pogodzic dlatego ze 2 dni przed nie dawal zadnych sygnalow czy to brak serca?

Apostoł ma rację, kwestia jaj lub ich braku. Dziewczyny też nieraz dają plamę w tym temacie, osobiście znam taką - żadna gówniara i zdawałoby się kumata - skończyła roczny związek, taki ze wspólnym mieszkaniem, ot tak, przestała odbierać telefony. Żenujące...

Ciesz się, ze wkońcu uwolniłas się od dupka:) Faceci to tchórze!!! Gdzie Ci męzczyzni prawdziwie tacy.... Gdzie te chłopy??

Mój zerwał w pięknym stylu przez gg, pisałam o tym zresztą w moim wątku. Napisał mi,żebym udała się na terapię bo moja ironia będzie mi przeszkadzać w życiu. Chciałam wyjaśnić o co mu konkretnie chodzi,ale wyłączył po chamsku gg i sobie poszedł. Po czym wlazł na portal randkowy,jak codziennie podczas kilku miesięcy naszego związku i szuka kolejnej naiwnej. Problem w tym że ma mój film i jestem ciekawa jak zamierza mi go oddać...

Gość dziuba
a ja myślałam, że mój to jakiś wyjątek z tym gg... jeszcze mi nawrzucał przy okazji jaka to ja zła jestem (nie wybrałam w sklepie za niego bluzy - sam musiał sie zdecydować - tragedia jaka ze mnie suka...;)

prosze pomozcie dlaczego przeraza mnie jego cynizm jeszcze jeden sms dzis \"przykro mu że cierpialam jak bede w okolicy mam dac cynk odwiedzi mnie i wszystko wyjawi cała prawde\"ja niechce juz znac tej prawdy chociaz nadal kocham co robic wyslalam mu sms ze jest draniem

do suka; dobrze chyba zrobilas wolala bym byc su... jak naiwna idiotka ,ulegla,pokorna....

tylko tu pytanie czy lepiej byc uczuciowym czy twardzielem? nieczulym w odniesieniu do obu plci

Gość kwasss
Emocje targają Tobą. Urażona ambicja. Pewnie, że jest przykro kiedy ktoś się nami zabawił, ale uświadom sobie, że skoro jest taki - to nie może być tym , którego kochasz. Czemu my kobiety mamy te skłonności do masochizmu.

Gość pewnie że dupek
przynajmniej przejrzałaś na oczy ja już bym sie z takim nie spotykała skoro tak błachych rzeczy nie potrafi wyjaśnic to niby jak wyobrażał sobie związek naiwna byłaś że tak długo się na nim nie poznałaś zresztą nie wiem co sie porobiło z tymi facetami, wszyscy jacyś tacy nieczuli, egoiści, wygodniccy i do tego uzależnieni od swoich Mamusiek..normalnie stado niesamodzielnych życiowo pokrak co druga mężatka czy dziewczyna się skarży że ma w domu egoistę który ma dwie lewe do porządków i pomocy, wieczni przedszkolacy i niedorobieni królewicze

wiecie mysle ze bylo by mi latwiej gdyby powiedzial wprost że to czy tamto mu sie umnie niepodoba

Gość kwasss
Naprawdę obchodzi Ci jakie wady wyliczyłby Ci ktoś taki?

Gość kwasss
Ja nie wiem. Istnieje prawdopodobieństwo, że wymyśliłby coś bezsensownego a Ty jeszcze byś mu uwierzyła .