Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociałapka

Ile byłyście ze swoimi partnerami, zanim mogłyście powiedzieć, że to miłość...?

Polecane posty

Gość kociałapka

j/w :)

Gość lllolll
z jednym 3 lata i bylam 7 a z obecnym 2 miesiace:)

Gość Maria_Pia
Ja po dwoch miesiacach juz wiedzialam ze ten. I nie pomylilam sie:))

Gość kociałapka
Kurczę, po 2 miesiącach? Każda tak od razu wiedziała, że to miłość? Zazdroszczę ;)

Gość gienia bez g
ehh..a ja po godzinie....wiedziala, ze sie we mnie podkochuje i nie bylo czasu ..wpadlam jak sliwka w kompot i ..jestem z nim do dzis..minely ponad 2 lata i baby w drodze....ehh przesrane, ale bardzo go kocham i jestesmy bardzo dobrana para...

Gość michela york
Ja poczulam uczucie ze to TEN WLASCIWY tez po okolo dwoch miesiacach, jednak u mnie nie byla to milosc od pierwszego wejrzenia. W sumie na samym poczatku umawialam sie z nim od tak by moc wyjsc bo bylam w obcym kraju i nikogo nie znalam. Tak wiec pomyslam sobie ze "a co mi tam za maz przeziez nie wychodze za niego". Z kazdym dniem stawal mi sie blizzszy a po dwoch miesiacach po prostu w glebi duszy wiedzialam ze to bedzie moj maz. I jest:)))

Gość faaaajna
po 4 dniach bycia razem mu to powiedziałam :) znałam go 2 lata i od poczatku wiedziałam ze to ten :)

nie prawda miłość nie jest tylko jedna ja miałam dwie prawdziwe miłości a nie wiem po ilu wiedzialam ze to ten z tym pierwszym to szybko jakis miesiąc moze nawet mniej a ten drugi to tak ponad miesiac.

Gość kociałapka
A ja mam momenty, że bez niego świat się zawali, a za chwilę, że jednak jakoś będzie istniał ;) I tak rozeznanie robię, kiedy mi termin minie na zakochanie się, hehe....

Gość ja wiedziałam jakoś po 3-4
miesiącach:)

3,5 miesiaca, ale tak jak mysle to kochałam go duzo wczesniej. (znałam tez wczesniej. bylismy razem rok...

Gość lllolll
hmm nie wiem czy jest tylko jedna... czyli jesli kochalam zostalam zdradzona i chce ulozyc sobie zycie drugi raz juz nie moge mowi co milosci?