Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopieo co wstalam

zauwzylyscie, ze faceci nie lubia krzykliwych/odwaznych kolorow na paznokciach?

Polecane posty

Gość dopieo co wstalam

skad to sie bierze?

Gość bu.
moim facetom zawsze podobaly sie ciemne kolorki na paznokciach kobiet.Moze to nie sa krzylkiwe,ale rzucaja sie w oczy.

no nie sądzę na czerwony kolor reagują, powiedziałabym - żywiołowo i baaardzo pozytywnie ;)

na czerwony kolor reagują, powiedziałabym - żywiołowo i baaardzo pozytywnie } Oczywiście wszyscy.. ? :o

nie wiem, czy wszyscy na świecie :) na pewno wszyscy, którzy widzieli u mnie te czerwone pazury :)

Gość No Tobie Myrevin
to sie szare myszki podobają:p zAMIST TU SIEDZIEC TO MOŻE zrob cos ze swoim zyciem, zmien cos.

Nie wiesz co się komu podoba. Z kolorem paznokci jest jak z kolorem włosów każdej kobiecie będzie pasował inny kolor.. do tego jeszcze kolor ubrania do tego etc.. :D { zrob cos ze swoim zyciem, zmien cos.} Zmiany mogą być na gorsze a to co mam nie jest takie złe. :P

nie wiem jak z kolorem lakieru, ale faceci sa zgodni w kwestii krzykliwych tipsow i mowia im stanowcze nie ;) przynajmniej ci ktorych znam

Gość ja mam Pana G
mojego chłopaka w sumie i mój kolega ma dziewczyne która (26l) która maluje paznokietki na czerwono i ładnie u niej to wygląda-wiadomo trzeba mieć do tego ładne paznokcie i dłonie. Ale nie wierze w to,że jej poznokcie nie są pożółkłe ;) mój chłopak obecnie nie lubi czerwonego koloru ale nie wiem czy chodziło mu akurat o paznokcie.poprostu raz mi powiedział,że czerwien mu sie nie podoba... hmmm a ja słyszałam ,że fececi lubią. no ale pewnie nie wszyscy...

macie racje ze czerwone pazurki sa super :) na codzien maluje mleczna odzywka, ale w lecie do opalonej skory taka czerwien mmm

Gość ja mam Pana G
chyba bardziej cmentarny:P zalicza sie do żywiołowych. bo jest ostry:P

--> pijawka Ty możesz sobie pomalować nawet w czerwono czarne paski.. :D

Gość czerwone paznokcie sa
sexi, ale nosza je kobiety niebezpieczne dlugie i wydiamentowane tipsy sa w zlym guscie tak panom powiedziala mamusia i oni teraz w to wierza

czy jestem podwójnie niebezpieczna, bo mam w troebce buteleczkę lakieru w kolorze Real Red i nie zawaham się go użyć?

czerwone paznokcie sa } Mnie mamusia nie zdążyła za wiele powiedzieć, po za tym jak żyła nie było tipsów. Tak że twoje uogólnienie jak każde.. nic nie warte.

Z moich obserwacji wynika że większość facetów TWIERDZI że im się takie krzykliwe paznokcie nie podobają, ale wystarczy się przyjrzeć żeby zauważyć jak ich to przyciąga podświadomie. Przetestowałam też na swoim mężu kiedyś - też twierdził że mu się nie będzie podobało, po czym jak zobaczył to się na maksa wkręcił (pomalowałam na dość prowokującą czerwień). Podświadome impulsy erotyczne i tyle.

Banda wariatów. :o Na pogrzeb tez pójdziecie ubrani w krzykliwe kolory ?

Gość Tom 30
Zależy do jeakiego ubioru i kiedy. Na pewno nie podobają mi się tipsy.

Kolejny temat z cyklu "Czego nie lubią nasi BOGOWIE faceci":O Dla nich malujecie paznokcie i dbacie o siebie?Może dla nich też żyjecie? ŻENUA

Gość dopieo co wstalam
ja clay czas(do teraz) malowalam paznokcie na taki blady roz czy bez, ale ostatanio cos mnie natchnelo i pomalowalam na bordo-fajnie nawet wyszlo. wczoraj kupialm sobie ognista czerwien:P i gleboki braz i terzwlasnie stukam do was czerownymi paznokietkami i sa super:) ale jeszcze ladniej ta czerwien bedzie wygladac na stopach. 🌼

Gość ja mam Pana G
ja stopu zawsze mam pomalowane na mocniejsze paznokcie-nawet zimą ;) mój brat jakiś czas do mnie ,, po co malujesz paznokcie jak i tak nie widac pod butami;) '' a maluje dla siebie-pomalowane wyglądają ładniej to i mam też faceta który ma wiedzieć ze ma dziewczyne która ma zawsze ładnie pomalowane paznokietki:) ;) u rąk wole kolory jaśniejsze odcienie czyli róznego rodzaju róże... które pokrywają delikatnie płytke paznokcia. a do takich mocniejszych kolorków na rączkach trzeba sie przyzwyczaić.