madzialor 0 Napisano Styczeń 25, 2008 jak to jest z tymi objawami??? u kazdego cos innego :P wpisujcie sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ja przytytlam na pewno po tych tabletkach, spadlo libido ale plusem jest to, ze juz tak strasznie nie boli podczas @. prawie wogole.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ja tez mam prace siedzaca od rana do wieczora, ale wczesniej tak nie tylam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EmDżi 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Ja po cilestach schudłam 4,5 kilo i spadło mi libido,a w tej tygodniowej przerwie mam taki \"humor\",że sama siebie mam dosyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 25, 2008 jednak kazdy organizm inaczej reaguje na tabsy. na cale szczescie ja nie mam takich humorkow po Cilest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MEZATKA OD NIEDAWNA Napisano Styczeń 25, 2008 ja biore Cilest od 4 lat i kompletnie zadnych skutkow ubocznych nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 25, 2008 nawet nie przytylas??? wooow fajnie:) a do solarium moze chodzisz??? jesli tak to jakies plamy sie pojawily?? bo ja do tej pory chodzilam do solarium ale jak zaczelam czytac, ze plamy sie pojawiaja to odechcialo mi sie juz chodzic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na mnie nie dzialal Napisano Styczeń 25, 2008 ja mam chyba humorki, ale nie jestem pewna czy to przez cilesty czy to tak naturalnie:P jesli chodzi o libido i wilgotnosc to z tym jak najlepiej jest:) okres juz nie jest dla mnie udreka, jest krotki nie obfity, zawsze wiem kiedy dostane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ktos jeszcze sie wypowie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MEZATKA OD NIEDAWNA Napisano Styczeń 25, 2008 nie przytylam, na solarium chodzlam, teraz nie chodze bo mi sie nie chce, ale plam jakichkolwiek brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Styczeń 25, 2008 zero skutków ubocznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolcia02 0 Napisano Styczeń 25, 2008 witajcie dzisiaj bylam u gina i zapisal mi cilest troche mam obawy przed braniem bo przedtem bralam novynette i zazbytnio nie bylam nimi zachwycona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubas 29 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ja biorę cilest już prawie rok - pierwsze jakieś 3 miesiące to był koszmar :( ciągle mi było niedobrze, bolały mnie piersi, cały czas chciało mi się płakać... na szczęście potem stopniowo zaczęły zanikać te efekty i od paru miesięcy nie mam już żadnych :) a co do libido - nie było żadnej zmiany:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolcia02 0 Napisano Styczeń 25, 2008 witajcie dzisiaj bylam u gina i zapisal mi cilest troche mam obawy przed braniem bo przedtem bralam novynette i zazbytnio nie bylam nimi zachwycona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 25, 2008 margolcia02 wplyw cilestu bedzie zalezal od twojego organizmu. jak widzsz wypowiadaja sie tu osoby, ktore nie mialy wogole skutkow ubocznych, a inne za to mialy przerozne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 25, 2008 margolcia02 skasowalo mojego posta do ciebie!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z83 Napisano Styczeń 25, 2008 biore cilest 3-ci miestiac i jest ok, czasem mam tylko dziwne humorki ale moze to normalne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aguśś Napisano Styczeń 28, 2008 CZesc Dziewczyny :) Biore Cilest od 4 m-cy i jestem zadowolona. zadnych skutkow ubocznych poza niewielkimi zawrotami glowy od czasu do czasu... ostatnio zaczelam chodzic na solarium ale zrezygnowalam bo na twarzy zaczely pojawiac mi sie jakies czerwono - brazowe plamy. przestraszylam sie i zrezygnowalam z opalania. Musze powiedziec ze troszke stan cery sie pogorszyl ale nie sa to jakies drastyczne zmiany :)) czekam na kolejne posty :) pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Napisano Styczeń 28, 2008 wszystko byłoby ok -gdyby nie wczesniejsze krwawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aguśś Napisano Styczeń 28, 2008 Krwawienia na poczatku brania tabletek to rzecz normalna, po kazdych raczej wystepuja wiec nie jest to zwiazane tylko z braniem Cilestu... Trzeba jakos przezyc.... w moim wypadku to byly niewielkie plamki wiec sie ne przejmowalam... a jak bylo u was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Styczeń 28, 2008 ja tez chodze do solara, ale jak narazie nie mam zadnych przebarwien ( na szczescie) i tez nie mialam zadnego krwawienia na poczatku. wszystko bylo wyregulowane. poza tym stan skory mi sie polepszyl:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aguśś Napisano Styczeń 28, 2008 Ja chodzilam na solarium okolo 2-3 m-ce i pewnego dnia wstaje rano a tu takie okropne plamy na policzkach.... :( na szczescie zniknely po kilku godzinach ale przestalam sie juz opalac na solar.... Czytalam gdzies ze polaczenie solar +tabletki nie jest dobre i po pewnym czasie prowadzi do przebarwien... co o tym myslicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach