Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxczx

Jak mozna poderwac inteligentne , mile , wrazliwe i sympatyczne dziewczyny....

Polecane posty

Gość zxczx

skoro z moich obserwacji wynika ze takie najczesciej siedza w domu :( . W barze spotykam dziewczyny ktore same do mnie zagaduja ale maja takie odzywki lub sa tak bezposrednie ze jakos sie ich boje:D . Znowu te o ktorych pisalem na poczatku sa strasznie niesmiale i ciezko jest je poderwac jak sie juz je spotka - tylko gdzie ich szukac , mam pukac do drzwi domow ?

Może trzeba być..... inteligentnym, miłym, wrażliwym i sympatycznym facetem? Zauważ, że takie dziewczyny zazwyczaj mają jakieś pasje, namiętności, którym poświęcają sporo czasu. Te, których życie toczy się między szkołą, a pilotem od MTV, a barem.... raczej nie należą do twoich wybranek. :) Więc szukaj tam, gdzie skupiają się ludzie z jakąś pasją. Może w kołach teatralnych, stowarzyszeniach literackich, ujeżdżalniach, na zawodach psów agility, na promocjach ciekawych książek, na targach nauki, w kinie, na wystawach, w muzeach, itd. Inteligentne dziewczyny ABSOLUTNIE nie siedzą w domu. Tylko trzeba mieć wzrok dostrojony odpowiednio, zeby je dostrzec. A prawda jest taka, że znakomita większość mężczyzn ma wzrok dostrojony do obfitego biustu :)

Gość kruk krukowi
co to ujeżdżalnia? co tam się ujeżdżą ? :p

Gość zxczx
Szczerze to dla mnie bardziej wartosciowa dziewczyna jest ta ktora ma wieksza wrazliwosc niz ta ktora jest bardziej inteligentna ale wrazliwosci jej brakuje . W barze jestem z kolegami , przewaznie jest to taki bar kolo uczelni i to tylko w weekendy bo wtedy studiuje , na tygodniu nie mam czasu na bary itp.

Kruk - nie wiesz co to jest ujeżdżalnia i co się tam ujeżdża? Oj... biedne dziecko ;P Owszem inteligentne nie zawsze są wrażliwe, ale większość wrażliwych jest inteligentna, w związku z czym ... prosta odpowiedź.

Gość złote mysli
...inteligentne , mile , wrazliwe i sympatyczne dziewczyny - nie ma takich :( .

Gość zxczx
Kazdy ma inny ideal kobiety , dla jednych bedzie to Doda ( i nie chodzi tylko o urode tylko o caloksztalt a dla innych moze byc to np. Ania sprzedawczyni z ksiegarni) bo tak naprawde ta osoba nie ma byc doskonala dla wszyskich ale doskonala dla Ciebie zeby mozna bylo stworzyc udany zwiazek . Wydaje Ci sie smieszny i pewnie masz racje ale moze dla jakiejs tam dziewczyny bedzie to wygladalo inaczej .

zxcz- nie jesteś śmieszny. Dałam ci już odpowiedź gdzie szukać takich dziewczyn. Jeszcze są. Ale wymierający gatunek - tak jak i kulturalni mężczyźni potrafiący mówić z szacunkiem o kobietach.

A tam, do pubów nie chodzą. Chodzą, chodzą - same przychodzą i same wychodzą, bo facetów fajnych brak.