Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimikert

CZY WG WAS zdrowe sniadanie zjadłam ??prosze ocencie ..

Polecane posty

Gość mimikert

SZKLANKA herbatki rozgrzewajacej welness bulka kajzerka z serkiem bieluchem z ziołami i jajecznica z dwóch jajek na łyzce masła osełkowego pączek z dżemem szklanka soku z surowych burakow i selera oraz marchewki.

Gość wg mnie tak
ale wpieprzyłas 400 kalorii na samo sniadanie :(

Gość ehjyh
zdrowo.

Gość ehjyh
zjadlas autorko nawet okolo 500 kalorii

Gość po co sokkk
po co ten sok ..tylkos sie trujesz tym ..same konserwanty i nawozy .

Gość skiniii
no ale kto powidział ze autorka jest na diecie, ze jej kcale liczycie :p pyta się czy zdrowo, ja uwżam, ze nienajgorzej :) no moze poza tym paczkiem, chociaz lepiej go zjesc na snaidanie niz na kolacje :)

Gość po co sokkk
SOK NIEZDROWY BO SAME NAWOZY NIE WYGOTOWANE W DODATKU..NIE ROB Z SUROWYCH WARZYW NIGDY SOKU BO NIEZDROWE.

Gość jak ci nie wstyd
no ten pączek to juz łakomstwo. Jajecznica z 2 jajek i do tego bułka z bieluchem jescze?? Ja to jem jajecznice ale z kromką suchego chleba co najwyżej. Ponadto białe pieczywo-bułki to koszmar! A bieluch to tez przetworzone dziadostwo, lepszy zwykly biały ser.

Gość jak ci nie wstyd
jak to sok niezdrowy?? Wygląda na to że sama go przyrządziła!

Gość po co sokkk
no ale najgorszy ten sok . pozatym na samo sniadanie zjadla 500 kalorii chyba

Gość mimikert
Ludzie!!!!!! zjadlam tyle bo zaraz wychodze na uczelnie i nie bede miala czasu zjesc nioc do 18 ani obiadu ani nic.. musialam takie sniadanie zjesc chociaz syte sok robilam w sokowirówce ..niewazne czy zdrowy .wazne ze lepiej sie czuje po takim soku.

Gość albo wóz albo przewóz
jajka i pączek, no masakra :o

Gość skiniii
ciekawe co Wy takiego jecie, ze ja tak zjechałyście..płatki omg przecież to same węgle??, mleko-zabija nie polecam? biały chleb-niegdy w zyciu? sok z sokowirówki-trucizna?...bieluch-pewnie za tłusty co? takk juz widze jak wcinacie chudy naturalny twarożek zrobiony z mleka od własnej krowy, z własnoręcznie wychodowanym w doniczce szczypiorkiem :||| nie dajcie się zwariować!!

Gość no dobra ale./...
fujj

Gość dietytyczlaaa
JEJCZNICA I PACZEK TO RAZEM 500 KALORI .NIEZDROWO

paczek - 350 2 jajka - 200 warzywa - niech bedzie ze 50 maslo - 50 serek - niech bedzie ze 50 bulka - ze 100 kcal co najmniej

Moim zdaniem to straszne!!! Jak można tak sie opychać już od rana?? to co jesz na obiad??

Gość mimikert
OBIAD ZJEM WIECZOREM NIESTETY DOPIERO JAK PRZYJDE Z UCZELNI? PEWNO JAKIES KANAPKI I SOK Z WARZYW ORAZ JOGURT

Gość czapka z wełny
e tam, wydziwiacie jak potem długo nie jessz, to jajka są idealne, a 2 jajka to nie tak dużo - no chyba ze jadasz tak codziennie; 14 jajek na tydzień to juz by byo za dużo, więc jak raz są jajka, raz szynka, raz żółty ser, to jest ok w każdym razie zamiast tego pączka lepiej wrąbac druga kanapkę z twarogiem a tak w ogóle to ja nie widzę, do czego by sie tu jeszcze można przyczepić ten sok - nie mam zdania, nie znam się mogłby jeszcze jakis owoc byc do tego śniadania ale ogólnie - moim zdaniem zdrowo

Gość nie jest tak źle
dieta wygląda na typowo węglowodanową. Pod warunkiem że tych jajek nie jesz zbyt często, to nie ma zagrożenia życia :D Uważam że śmieci takie jak pączek (produkt nie wnoszący żadnych praktycznie wartości) mogą dodawać osoby które jadą prawie wyłącznie na cukrze, w tym przypadku sok z buraków, bułka itd.. to pasuje - ale masło i jajka tu juz nie bardzo, choć są w niewielkiej ilości to jednak racze uważać i nie jeśc tak codziennie 🖐️

Gość MATKO DO LEKARZAA
CZEMU SOK Z SOKOWIROWKI NIEZDROWY?

Gość MATKO DO LEKARZAA
??????

Gość nie chce mi się
czytać wszysykich postów, ale już widzę błedy żywieniowe. Zatem zapraszam do tamatu "Zasady dietetyczne" na www.vademecym.zdrowia.prv.pl Ponieważ zdrowe życie to nie tylko "żarcie", to i do innych tematów. W skrócie podam, że zdrowy styl życia to: 1. prawidłowe odżywianie: wysokowitaminowe i optymalniebiałkowe 2.wysiłek fizyczny rekreacykny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4. pozytywne nastawienie psychiczne

Gość nie chce mi się
skopiować link i wkleić na górny pasek, bo coś się dzieje, otwiera się inna strona!!!!!!

Gość piesek uspokój się
bo szalejsz znowu :o