Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana na 100

Chce juz stracic dziewictwo!

Polecane posty

Gość zdecydowana na 100

tych topikow bylo sporo, wiem ale ja naprawde juz nie chce.zreszta mam swoje latka i to chyba normalne ze mam taka potrzebe...szkoda tylko ze jestem sama...ale coz...

Gość zdecydowana na 100
czy uwazacie ze jest w tym cos zlego jesli zrobie to z kims nieznajomym, tak zeby sie przekonac ... prosze o powazne odp

Gość powaznie mowie
ze wez sobie dziewczyno na wstrzymanie zebys nie zalowala... spotkasz odpowiedniego. nie wiem mi tam moje dziewictwo wcale nie przeszkadza... :) a nastu lat nie mam :D pozdr i nie panikuj :)))

Gość Rozdziewiczacz
Jeśli chcesz stracić to zapraszam di siebie :D. Z chęcią ulżę twoim zachciankom :)

Gość gllupia baba

Gość zdecydowana na 100
ale ja juz mam 25 lat....... ile mozna czekac? a jak nigoko nie znajde? ja juz nie wiem co myslec...........:(

Gość zdecydowana na 100
ale zeby w tym wieku......... czytajac te posty na temat ze to nienormalne sama juz nie wiem czy dobrze robie czekajac ( zalamana)

Gość Rozdziewiczacz
Nie słuchaj ich... dziewictwo w tym wieku ? Czas jak najszybciej się tego pozbyć ? Przyjeżdżasz do mnie czy ja do Ciebie :) ?

Gość zdecydowana na 100
a ja sie boje ze mnie facet wysmieje....

Gość f9449
Nie masz innych problemow? To gratuluje.

Gość czapka z wełny
Trochę inaczej bym na to popatrzyła. Jesli masz kogos na oku i chcesz sie z nim przespac, bo masz ochote na seks, to zrób to. Ale dlatego, że masz ochot na seks, a nie dlatego, że chcesz sie pozbyc kawałka błony. Tak samo dobrze możesz to przecież zrobic przy pomocy ogórka, więc to zaden powód. Musisz mieć z tego przynajmniej przyjemnosć, jeśli o miłosci nie ma mowy

Gość ejj
stracic dziewictwoprzy pomocy ogorka? a to ciekawe.ale chyba niemozliwe, co? hihih

Gość dziewczyno.....
ale masz problem masz na to ochote?.jestes sama? to zrob to po co sie pytasz..... pelno chetnych ....na impreze sie wybierz albo z ogloszen skorzystaj tam pelno takich co cie przeleca!