Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misskkaa

UWAGA PĘKAJĄCE DUREXY!!

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmm
6 lat używamy durex i jeszcze nigdy się nie zdarzyło żeby pękła, jak dla mnie to mogą pękać jeśli się je źle założy ewentualnie kwestia nawilżenia ....

Gość no ladnie
jasne, że nie pekają! to ściema i podpucha!

Ja pierdziele, jestem kobietą a wiem, jak się umiejętnie zakłada kondona. Niektórzy faceci nieudolnie to robią, aż żal patrzeć. Ja z moim Misiaczkiem używamy najcieńszych dureksów i nigdy nam jeszcze nie pękła. Jak się nie wpuści powietrza to nie ma prawa pęknąć, bo niby od czego, od pocierania? Żal :)

Gość kamep
pekają prezerwatywy to zalezy jak jestes wilgotna i jak partner za szybko bieze sie do roboty to pekają w prezerwatywach trzeba powoli jak slimak w tedy nie pekną

Gość gość
Dobre też są New caress ;]

Gość gość
ja używałam durex jakieś 8 lat i faktycznie ostatnio nam pękł więc po tym stresie tabletki

Gość gość
Czy prącie mocniej w nich nie pracuje.

Gość gość
Czytam ten temat (co prawda kilka lat po jego założeniu ale nie mogę się oprzeć żeby napisać). Jak strasznie ludzie są zaślepieni tylko swoimi doświadczeniami. Gumki pękają, nawet jak są dobrze założone!! Są różne przyczyny, a teksty typu "jak Ci pęka to się za seks nie bierz" są żałosne. Niektóre kobiety mają problemy z nawilżeniem i nie zależy to od nich, i nie znaczy to że nie potrafią się podniecić.. -. Inna pozycja, coś się otrze i pęknie. I jest to wina gumek a nie ludzi (oprócz przypadków spowodowanych przez ludzi ale to oczywiste, opisuję przypadki ww.)

Gość gość
Wulkanizator naprawi