Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijaczka smakoszka ...

JAKI ALKOHOL?

Polecane posty

Witajcie, bardzo lubię się napić przed snem czegoś mocniejszego. Dotychczas piłam piwo, ale rujnuje to moją sylwetkę :( Znacie jakieś alkohole, drinki, itd., które nie mają za dużo kalorii i nie powodują efektu mięśnia piwnego? Bo nie mogę już patrzeć na ten brzuch :D

za denaturat podziękuję :P whisky? a można to pić z jakimś sokiem, żeby polepszyć smak?

wiem, żem gupia i piję, by o tym zapomnieć :P ;) a kolor ciałka mam w porządku, więc nie skorzystam :)

Gość dla ciebie woda
popieram dupe ja tez nie moge jesc jak pije bo mnie mdli ale sa tacy co do alkoholu- nietylko piwa jedza chipsy czy inne tuczace potrawy i stad to tycie

Gość szklankę ciepłego mleka
se wypij przed snem a nie alkohol, bo któregos dnia obudzisz sie w rynsztoku :P wódka jest dla ludzi ale pije się ją okazjonalnie, u ciebie wyglada na to, że juz musisz się napić żeby egzystować, walcz z tym póki możesz.

myszka 83 - dziękuję serdecznie wawa... - no cóż, debili nie brak ;) szklankę ciepłego mleka - owszem, mam problem, wiem o tym ... dziękuję za troskę :) :* Poison Ivy 84 - faktycznie, brzmi smakowicie, dziękuję :) dupa dupa - współczuję, skoro pijesz alkohol ZAMIAST jeść :P dla ciebie woda - już? wyżyłaś swoją frustrację? :D jak nie, to dawaj dalej :D

moze gin z tonikiem, wodka + kaluha + mleko ( moze nie cieple, ale zawsze) amaretto i sweet\'n\' sour mix wodka z sokiem z zurawin wino jeger. + red bull nieskonczona ilosc kombinacji :)

Gość naucz się pędzić bimber
bo kasa zacznie ci topnieć a praca okaże sie be, więc ta umiejętność będzie jak znalazł, zanim trafisz do rury ciepłowniczej :D

o, swinkowaaa, dziękuję Tobie serdecznie! naucz się pędzić bimber - dziękuję i Tobie za tę życiową radę, ale z pracą to spudłowałeś/łaś :P

campari - nie ma to jak super nick :)

dziękuję serdecznie :)

whisky mozna tez pic z lemoniada. bardzo dobre. a od siebie polecam curacao blue z sokiem jablkowym, cytrynka i duuuzo lodu ;-) pycha

gościnka - nie omieszkam wypróbować, dziękuję serdecznie 🌻 Okruszku - tak się chwalisz, a się nie podzielisz :P ;)

Gość ja proponuje wodke waniliowa
z cola light, albo gruszkowa z cola ligt. yszne. ogolnielepiej smakuje waniliowa z sokiem pomaranczowym, a gruszka, albo jablo ze spritem, ale ma byc dietetyczne:P pozdrowienia zza baru

dziękuję! wódka waniliowa? mniam, a pod jaką nazwą takiej szukać?

to nick okazjonaly;) na codzień poruszam sie po kaffe z innym nickiem;) ale prawda jest taka...ze ze wszystkich alkoholi najlepiej własnie ten znosze...słaby to słaby...ale na moja słaba głowe w sam raz;) 🖐️

Gość wawa to tucznik
jasne tłuki ze jak sie pije samo piwo to sie chudnie ale takie tuczniki jak wawa itp ktore żra jak wieprze i nabawily sie oromnego brzuszyska zwalaja swa otylosc na browarki :P

Gość everything counts
piwo ma mniej kalorii niz sok pomaranczowy , poczytajcie sobie na ten temat fachowa literaturę ograniczone wieprzki

campari :)

a ja lubie amaretto z mlekiem:)Jednak nie sadze aby było dietetyczne:) i gorzka zoładkowa + tonik + pół wyciśnietej cytryny:)Mniam mniam

pijaczka smakoszka;)🖐️ najbardziej lubie campari z sokiem grefrutowym..takim swiezo wycisnietym..i obowiazkowo duzo lodu;) lód...alkohol...sok....wszystko schłodzone...to lod sie szybko nie rozpusci:classic_cool: hmmmm..nabrałam ochoty...szkoda,ze tak wczesna pora:D

wisienko, ja też przepadam za drinkami z mlekiem, albo ze śmietaną, np. malibu z mlekiem i bitą śmietaną, mniam :) ale faktycznie, dietetyczne to nie jest :D ten drugi drink brzmi nieźle, spróbuję, tylko chyba dam gorzką żołądkową miętową :)

ooo, lubiś, to Ty :) faktycznie nieco wcześnie, nie będę Cię namawiać do złego ;) ale tak około 18, czemu nie :) ;)