Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka jedna z wielu

dlaczego tak wiele facetow jest na tyle pustych ze ocenia po wygladzie ?

Polecane posty

Gość Ju...
Miałam sobie pójść, ups.;) Optymizm - optymizmem, nadmierny czasem szkodzi, ale na pewno lepszy skrajny optymizm niż pesymizm. Choć czy skrajności mogą być dobre? No ale nieważne. Wracając, optymizm - optymizmem, ale cel w życiu trzeba mieć. Nawet w liczbie mnogiej - no i trzeba go/je realizować. Heh, bo inaczej można się wpędzić w niezłą deprechę. Wstajesz rano i nie wiesz po co. Ale Wam to nie grozi, mam nadzieję.

Gość Ju...
To pozbieraj i komuś je ofiaruj. A co, grunt to uprzejmość.;) Może jeszcze sie ucieszy i wstawi do wazonu. Przecież trzeba się dzielić, czyż nie? Mam nadzieję, że depresja Twoja jest tylko stanem przejściowym - zima, szaro i te sprawy

Nie, to nie zima:O Ale pomysl żeby kwiatki rozdac rewelacyjny:D Chyba tak zrobie, mam nadzieje że nie trujace sa.. no ale zawsze wtedy moge jakiemos wrogowi podeslac z najlepszymi zyczeniami:D:D:D

Gość Ju...
To dlaczego nie zamkniesz tego rozdziału nieszczęsnego? Czyżbyś się już zdążyła do niego przyzwyczaić, a może nawet go polubić troszkę? Przepraszam bardzo za wywiad...

Gość Ju...
Oj, to przepraszam tym bardziej. W jakim mieście mieszkasz? Może upijemy się razem? Do picia akurat jestem dobrym kompanem.:)

Gość Ju...
Nefrytowakotka, ja Ciebie chętnie przytulę - o ile nie pogardzisz.:) Tylko uważaj, proszę, bo mogę już Cię z ramion nie wypuścić. A sa przyjemniejsze rodzaje śmierci niż śmierć przez zatulenie. No ale... Na dobry początek.:)