Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradny7777

Zdrada na wyjezdzie podczas długiej rozłąki.......czy ktos tak miał?

Polecane posty

Gość zdradny7777

czy ktos z was doswiadczył tego...zdego co mi znajomi mowią to wiekszosc zwiazkow tak sie rozwaliła i rozpadła... ona wyjechała on czekał ona tAM ZDRADZIłA I NA odwrót? Jak dac sobie rade z myslami ..czy zdradzi czy nie? a moze wogole o tym nie myslec...i mowic ze to proble tej co zdradzi a ja mam czyste sumienie??

Gość to zalezy od...
zasad, uczucia, zaangazowania obu stron. roznie bywa. nam sie udaje:-)

Gość zdradny7777
no własnie ja mam zasady sa mjuz raz miałem taką syt ze mogłem ale tego nie zrobiłem...i jestem z tego dumny..ktos inny moze by powiedział że ee fraj...miał okazje anie wykorzystał .. Jak powiedziałem swojej obecnej dziewczynie ze tak zrobiłem to była w szoku i powiedziała " jezu to chyba trafiłam na jakis wyjatek"... Nie wie moze to wynika z tego ze ona miała jakies tam doswiadczenia.. heh

Gość zdradny7777
ale tez jestem zdania, ze jak kocha to nie zdradzi..Ja osobiscie nie mogłbym wybaczyc..ale ha! jest jeszcze kwestia ze 2 osoba wcale nie musi o tym fakcie powiedziec...... ....kiedys usłysząłem zdanie ze " dopiero jak sie kogos zdradzi to sie usiadamia sobie jak bardzo sie kocha ta druga osobe" - w takim sensie ze po fakcie ..to czyte wyzuty sumienia....To gdzie sie miało łeb jak sie zdradzało?? ..Jak tkos myasli fiu** albo d** da sie poniesc to czesto rozwalaja sie po tym dobre zwizaki

Gość zdradny7777
dokładnie tak

Gość to zalezy od...
Zgadzam sie!!! Czasem sie obawiam o to jak zachowa sie druga strona, ale na razie jest dobrze. Oboje sie kochamy i mamy jasne zasady i jakos wytrzymujemy:-). Jak sie bardzo chce, to na pewno mozna. A jak ktos nie wytrzyma, to taki zwiazek, jak dla mnie, nie ma racji bytu:-(.

Gość trzeba ustalic zasady
już na początku jakich zachowań sie nei toleruje i tyle trzeba na te tematy rozmawiac

Gość kobieta pytająca
powiedz mi 777 ja tez słyszałam, że "miałem okazje i nie skorzystałem" jak w to uwierzyć? bo ja jakoś nie potrafię, tym bardziej że zapomniał w tym czasie o "bożym świecie" a później był niesamowity przypływ uczuć i tych okazywanych i wypowiadanych, (tym bardziej że nigdy nie był wylewny- czy to może wyrzuty,czy może żal że tego nie zrobił(bo byli koledzy), a może chęć pokazania zobacz jak możesz mi ufać? Jeśli możesz odpowiedz jako mężczyzna, bo jako kobieta z ZASADAMI nie przekraczam "granic" i nie prowokuję sytuacji z których miała bym się w ten sposób tłumaczyć. a może ktoś inny włączy się do dyskusji?