Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no własnie jak to było

Jak to było u was?

Polecane posty

Chciałaby, wiedzieć ile byliście razem ze sobą jak odbył się wasz pierwszy raz? :) i ile mieliście lat? również czy do tej pory jesteście razem ze soba??

Gość pozno
na dzisiejsze standardy, to pozno: oboje po 20 lat, spotykalismy sie wczesniej 6 miesiecy. W sumie bylismy parą 7 lat.

Gość piatkowywieczór
mialam 17 a on 21 i do tej pory jestesmy razem :D było bosko... teraz jest jeszcze lepiej! Miszczostfo

Gość piatkowywieczór
5 miesiecy

byłam z chłopakiem 6 miesiecy mialam 18 lat on 20 było tak sobrei nie jestem z nim

Gość pozno
aaa... żeby było jasne - pierwszy raz to była tragedia! chyba by mi było lepiej, gdyby mnie orient express przejechał. ale całe 7 lat było kiepawo - koleś (co wiem przez porownanie) nie mial zadnego polotu, zero. Wiec jesli sie napalasz na pierszy raz to sie nie napalaj.

nie chce skłamać nie pamiętam ile razem ze sobą byliśmy za nim poszliśmy do łóżka -coś koło miesiąca nie- nie jestem teraz z nim ,to nawet nie byłoby możliwe ponieważ on nie żyje..ale to dobre wspomnienia:)

Gość a u mnie bylo tak
2 miesiace zwiazku ja 19 on 25 :)

nie, nie napalam się po prostu pytam z ciekawości. bo u mnie było tak że byliśmy ze sobą 3 tygodnie jak się zdecydowaliśmy, ja miałam 17 a on 19 lat, i do tej pory jesteśmy razem :) przeszło 4lata ale teraz seks to zupełnie inaczej wygląda i jest super:)

Gość pozno
no to Ci fajnie :) ja musiałam zmienić faceta, żeby mieć fajny seks; pomijając, że go zdradzałam. Jak ktos mowi, że zwiazek bez dobrego seksu może byc udany, to sorrryyy

Prawie 16 :O chodzilam z kolesiem do podstawowki, kontakt sie urwal i po 3 latach się spotkalismy i ... przespalismy się ze soba :O Minęło kilka lat i wrociliśmy do siebie ... jesteśmy razem ;)

Gość .......................tak
pierwszy raz i fantastyczny seks to wielki mit!!!

Gość Kanikułka
A ja jestem z chlopakiem 2 lata i 3 miesiace i jeszcze sie nie kochalismy :) Ja mam 18 a on 20

ojej... a ja mam 20 lat, moj facet 24, 5 lat związku, zero seksu. To dopiero tragedia.

Gość czemuż toto
czemu tragedia? dlaczego zero seksu? ze względu na przekonania... czy co? bom ciekawa

Jakie tam przekonania... nie to! On nie chce i tyle. No tragedia, bo ja chciałabym juz to przeżyć, nie dlatego bo wszyscy to robią, lecz dlatego bo go bardzo kocham i chce byc z nim bliskoo... T R A G E D I A ! ! !

Gość po przyjęciu
w dniu moich osiemnastych urodzin on miał 20 lat, niedługo potem mnie zostawił dla innej, a byliśmy razem 7 miesięcy...ale dzięki niemu poznałam mojego męża więc nie żałuję. A wrażenia... było kiepsko...

Gość Kanikułka
Malinko, ale jak nie chce?? Boji sie czegos czy poprostu wystarczaja wam inne metody zaspokajania? ;)

Gość u mnie było tak
ja 17 on 22 pierwszy raz był totalną porażką , dla mnie i dla niego.Potem było średnio a teraz zero , jesteśmy nadal razem 32 lata.

Gość upupupuupupupup

ja 17,on 17 zrobiliśmy to po 7 miesiącach było super,ale nie idealnie :) jesteśmy ze sobą nadal- już ponad rok :)

Gość Kanikułka
Lesny Słodziaczek- heh no tak :P