Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...perła...

zastanawiam sie nad udzielaniem korepetycji ....

Polecane posty

i zastanawiam sie jaka moglabym zaproponowac kwote za godzine?? bylby to korki z chemii na poziomie liceum i gimnazjum.

Gość ergot
no to co powiesz na temat elementow symetrii w czasteczce kwasu meso-winowego?

a co moge powiedziec na temat elementow symetrii?? moge stwierdzic ze ten kwas posiada plaszczyzne symetrii i dlatego jest to odmiana "mezo". poza tym sa jeszcze dwie odmiany enacjomeryczne. no i co z tego?? a korki chce dawac na troszke nizszym pozomie...gimnazjum

Gość ergot
Mozesz spokojnie udzielac tych korepetycji ;-)

hehehehe ;) ale stereoizomeria to nie jest moja mocna strona, tak wiec trafiles z pytaniem;) zastanawiam sie czy dam rade...:Odlatego wolabym zaczac od pozimu gimnazjum i wczesnego liceum...

Gość ergot
jak ktos ma problemy z chemia na tyle, aby brac korki, to jest zdecydowanie ponizej sredniej, wiec zadnych trudnych pytan sie nie spodziewaj. Najwazniejsze to nie reagowac smiechem na pytania studenta - nie bedzie to latwe. No bo nie wiem, czy wiesz, ale to kolko we wzorze strukturalnym benzenu to atom tlenu...

Gość ergot
No wlasnie o to chodzi... Musi byc pelen profesjonalizm...

jestem studentka. napislalam juz jedno ogloszenie i 30zl/godz. nie wiem jezeli chetnych nie bedzie to obnize stawke;)w zasadzie kazdy grosz sie przyda,nie zalezy mi na zbijaniu kokosow;)

strasznie duzo tych ogloszen...watpie ze uda mi sie "przebic" ;) ale sprobowac zawsze mozna;) dzieki wszytskim za rady;)

ja daje korki w cenie 20zl / h, ale z jezyka obcego i jestem jeszcze studentka :)

Gość izóchna.........
faaaajnie... też zastanawialam się nad korkami z chemii...tylko sama muszę ją porządnie doszlifować

jarku, odmladzasz sie piosenkami z przedszkola?:P ok dzieki wam wielkie;) lece oblewac sesje:D [wasze zdrowie] :D