Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ożeniłem się i teraz mam

Czy żonę można zgwałcić?

Polecane posty

Amant, to jest gwałt :P Zawsze można się rozwieść, podając jako powód niesatysfakcjonujące pożycie seksualne :P

Gość Kwiatek_.
zgwałciłeś ciężarną?????? zaraz cie namierze po IP i pożałujesz kanalio

Nie mam powodu do strasznych narzekań, w końcu w większości robi to co do niej należy. Obiady gotuje, zajmuje się domem i dzieckiem. Jest opanowana, tylko nie wiem co jej wtedy odbiło. Czemu nie chciała, może ktoś inny jej wcześniej włożył? Może mnie zdradza? Bo czemu mi odmówiła? Ja tam nie pozwoliłem się tak potraktować, jestem facetem i wzielem ją i tak. Bo to nie podobne żeby kobieta się mężowi tak sprzeciwiała. Kobieta powinna znać swoje miejsce, to pomoglo. Bo ostatnio robi wszystko co do niej nalezy bez zadnego zająknięcia. Wiec myślę ze ta lekcja dobrzej jej zrobiła. Wie że ze mną nie można się drażnić, jestem mężem i powinna szanować mnie i moje zdanie. Tak jak ślubowała.

Gość ty .........
Kodeks karny mówi, że gwałt to każde umyślne działanie, zmierzające do zaspokojenia potrzeb seksualnych sprawcy, podjęte wbrew woli ofiary. Pojęcie gwałtu rozciąga się od dotykania intymnych części ciała ofiary po penetrację.

ożeniłem się i teraz mam Dobrze się czujesz...? :o Jakbym miała męża z takim podejściem to mało tego że nigdy bym z nim nie spała to jeszcze bym bo z domu wyrzuciła!!! Wolałabym innego jakiegoś NORMALNEGO :D

Gość ty .........
to na pewno prowokacja bo wątpię żeby tacy kretyni istnieli

Gość Robert Silny****
Wy suki to piszczycie przez internet ile wlezie. ale kazda by sie dala pociac zeby miec takie meza- prawdziwego faceta.

Gość że takie ochłapy są mężami

Gość Robert Silny****
WOGULE TO SMIECHU WARTE. Zona to jest ktos z kim powinno sie uprawiac seks skoro z innym nie mozna!!!! tak jak dupa do srania tak jest zona do seksu miedzy innymiu CIEKAWE CO BYSCIE POWIEDZIALY GDYBY ON POSZEDL DO BURDELU!! a mialby pelne prawo!!!

Gość Może i zgodnie z prawem to ...
... jest gwałt, ale wg mnie w takiej sytuacji facet powinien mieć prawo do natychmiastowego rozwodu z winy żony. To prawda, że jak się kobieta nie zgadza to on nie ma prawa jej tknąć - ale i ona nie ma prawa oczekiwać, że będzie żyła w jego mieszkaniu i za jego kasę. Żona jest od dawania! Zrozumcie to wreszcie! Przyjaźń? Od tego są inni faceci. Z żoną nie pogadasz np. o tym, że ta czy tamta ma fajny tyłek, bo się zaraz obrazi. Skoro nie możesz pogadać z nią o takich błahostkach, to jak możesz na nią liczyć w innych, poważniejszych sytuacjach? Owszem, kobieta też może być przyjaciółką - ale nie wówczas, gdy jest żoną. Co do prania - można kupić pralkę. Gotowanie? Faceci są najlepszymi kucharzami. Znacie jakąś porządną restaurację, która ma SZEFOWĄ kuchni? Sprzątanie? To chyba też każdy facet umie. Żonę bierze się tylko w jednym celu: odbywania z nią w miarę bezpiecznego seksu - i w miarę taniego, bo prostytutka to koszt miesięczny rzędu 74.400 zł przy stawce 100 zł za godzinę (100 zł x 24 h x 31 dni). Fakt, że prostytutka to lepszy wybór, bo na ogół ładniejsza i więcej potrafi, ale kogo na to stać? Tak więc - pozostają nam żony. Jeśli żona odmawia seksu, to sąd powinien NATYCHMIAST dawać rozwód Z JEJ WINY, chyba że istniały przeciwwskazania medyczne do uprawiania seksu (i nie, nie mówię tu o bólu głowy czy okresie - ale o sytuacjach typu połóg czy jakaś poważna choroba).

po twoim pierwszym wpisie sadzę że jesteś tak prymitywny,że aż się dziwię że zdołałeś kopa włączyć, i zapomianiałeś że ślubowałeś szanować żonę w zdrowiu i chorobie, a to co zrobiłeś o szacunku nie swiadczy

Jestem normalny, nie przesadzajcie. Chciałem mieć normalną rodzinę, żonę i ją mam. To normalne, chce mieć też normalne życie seksualne. Po to też wyszedłem za nią. Facet potrzebuje zaspokojenia i to powinna mu dać żona. Chciałem być normalny dla tego wyszedłem za nią. Teraz oczekuje tego do czego sie zobowiązała. Skoro nie chciała to ja ją do nieczego nie zmuszałem. Jeszcze długo przed ślubem zrobiła sobie ze mną dziecko. Więc chyba tego chciała, mam nadzieje że więcej nie będzie robić takich akcji. Jestem pożądny i należy mi się dobra żona. Krzywdy jej nie robie, dobrze ją traktuje i doceniam że urodziła mi dziecko i że urodzi mi kolejne. Pracuje, mam dom i czego wiecej chcieć. Normalny i pożadny ze mnie facet, jestem pracowity.

Gość the posiitive
"Nie mam powodu do strasznych narzekań, w końcu w większości robi to co do niej należy. Obiady gotuje, zajmuje się domem i dzieckiem. Jest opanowana, tylko nie wiem co jej wtedy odbiło. Czemu nie chciała, może ktoś inny jej wcześniej włożył? Może mnie zdradza? " tez bym zdradzila gdybym takiego pierdolonego dziada w domu.... poczekamy jak ty nie bedziesz chcial niech Ci e wydupczy kijem od mopa matole !!!!!!!!!!!!!!!!

To się rozwiedź. Żona, która nie daje jest jak jałowa ziemia. Po co komu taka?

Najgorszym błędem facetów jest chęć do posiadania rodziny. Nie ma się z tego zupełnie nic, a powstają problemy takie jak ma autor topiku. Gdyby prostytutki kosztowały 1 zł za godzinę, to mało który facet by się nie ożenił - bo i po co?

Gość the posiitive
Może i zgodnie z prawem to ... szowinistyczna swinio !!!

*mało który facet by się ożenił

autorze ty musisz być prowokatorem, bo jeśli nie - to jesteś głupszy od Lepera, ee słabo - jesteś imbecylem do 10 potęgi, zacofanym buraczanym brakującym ogniwem ewolucji.

Spoko mała, musisz w końcu zrozumieć na czym świat stoi. Popatrz na ludzi bogatych, którzy odnieśli jakiś sukces. Ilu z nich ma brzydkie żony lub narzeczone? Praktycznie NIKT. Zatem nie wybierają ich pod kątem tylko charakteru, ale również wyglądu... Ale czy na pewno? Powiedziałbym raczej, że wygląd jest sprawą decydującą, bo dość szybko się rozwodzą. Wygląd się zmienia, charakter nie. Jeżeli byliby sobą dla charakteru, to by się tak szybko nie rozwodzili. Wnioski? Mężczyźni żenią się z powodów przeze mnie opisanych. Nawet dobrze zarabiających nie stać na wydawanie ponad 74.000 miesięcznie.

No i o założenie rodziny też im nie chodzi, bo rozwodzą się tak szybko... Chodzi o dawanie wiadomej części ciała przez jakąś ładną fokę.

Gość ty .........
do normalności to ci jeszcze dużo brakuje piszesz co potrzebuje facet to ma być. a to co potrzebuje kobieta to gdzie?? to ma być zachowanie porządnego człowieka?? w jakich ty czasach żyjesz bo chyba nie w XXI wieku. a takim zachowaniem to co niby robisz, jak nie krzywdę, fakt pomogło cichutka jest sucha sie ciebie a wiesz dla czego?? bo sie ciebie boi i na pewno jakiś zalążek nienawiści do ciebie w niej już sie urodził. przez takie zachowanie to ty niszczysz wszystko, a nie ona. czy dla ciebie to za wiele dać żonie szacunek???