Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ożeniłem się i teraz mam

Czy żonę można zgwałcić?

Polecane posty

Gość do beroa
"Po to też wyszedłem za nią." HAHAHHAHAHAH bo padnę ze śmiechu HAHAH XD ale tak na serio to albo jest prowokacja albo to jakiś pi*przony arab/muzułmanin :O

Gość Może i zgodnie z prawem to ...
Kolejna sprawa: najdłużej trwają małżeństwa biedaków. Dlaczego? Bo jeśli się rozwiodą, to już długo nie poruchają: alimenty będą ich kosztowały tyle, że nie starczy na prostytutkę nawet raz w miesiącu, a i żadna inna kobieta ich nie zechce, bo kto chce biedaka i alimenciarza? Więc ruchają to, co mają - nawet jeśli jest to już stare próchno...

Tak nie wolno, ja was nie obrażam. Czemu mnie obrażacie? Ja nigdy nic złego nikomu nie zrobiłem. Jestem normalny, pracuje, mam dom, żonę, dziecko i będę miał niedługo kolejne. Jestem głową mojego domu, jestem facetem normalnym. Nie uznaje rozwodów i nie mam zamiaru się rozwodzić. Za bardzo luzu dawałem żonie i teraz to ona wykorzystuje. Koniec z tym, koledzy mi doradzili żebym był ostrzejszy dla niej. Będę taki. A niech spróbuje mnie zdradzić, jak ja na tym przylapie to wyjmę siekierkę ze stodoły i zatłukę. Na dobre i złe mnie wzięła, więc niech robi to co do niej należy, ja się nie dam.

Gość Może i zgodnie z prawem to ...
Tak tak, drogie Panie... Jeteście tylko od zaspokajania swych Panów... Jaki jest Wasz wkład w naukę? Od czasu Marii Skłodowskiej-Curie (która, istotnie, była wybitnym naukowcem i wiele wniosła do nauki) żadna inna kobieta nie przyniosła światu żadnego pożytku. Nie umiałybyście nawet poskładać z gotowych części komputerów, na których piszecie. Prawie wszystko zawdzięczacie mężczyznom, my Wam niewiele. W zamian chcemy od Was tylko seksu. Czy to aż tak wiele?

Gość zona ona
nie obrażają tylko próbują ci uświadomić że źle myślisz że jesteś w błędzie a w taki sposób to robimy żeby do ciebie dotarło:]

może i zgodnie z prawem - w jakim ty świecie żyjesz? I co za kobiety spotykasz? To co mówisz jest mi zupełnie obce. Wiem że tylko chcesz ludzi zdenerwować ale piszesz takie głupoty że nie da rady.

"ty ......... Kodeks karny mówi, że gwałt to każde umyślne działanie, zmierzające do zaspokojenia potrzeb seksualnych sprawcy, podjęte wbrew woli ofiary. Pojęcie gwałtu rozciąga się od dotykania intymnych części ciała ofiary po penetrację. " Ale w trakcie może zmienić zdanie:P.Do tego w kodeksie karnym niekoniecznie muszą pisac prawdę:P.Równie dobrze mogą zapisać że rzeki płyną do góry:P.Do tego wygląda na to ze te artykuły prawne prowadzą do obłędu:O.

Czy ja coś źle robię? Jestem katolikiem z domu i uważam że żona powinna robić to co mi ślubowała. Co to za żona która się miga od obowiązków. Dlaczego ona nie chce mi poświęcić 15 min wieczorem w łózku, to jej obowiązek? Ja przecież pracuje, ona zamieszkała w moim domu, daje jej wszystko. Przecież ona nie pracuje, zajmuje się tylko dzieckiem i domem. Ja dbam o cała resztę. Mam prace i dodatkowe pieniądze z roli. Utrzymuję ją i dziecko, dom i wszystko. Ona ma dużo czasu i żadnych prawie obowiązków. Traktuje ją zbyt pobłażliwie.

moim zdaniem, pomijajac ze to prowo, topik pokazuje jedno: ze jak facet jest debilem, to nic do niego nie dotrze, koniec koncow staje sie glupszy od wlasnej gwalconej zony

Ja nie zgwałciłem i nie gwałcę własnej żony bo to niemożliwe!! Do jasnej jak można to zrobić? Na mózg wam padło!! Żona to żona i mam do niej prawo, jest moja i ja jako głowa rodziny mam prawo decydowania o wszystkim. Żona może tylko podpowiadać i pomagać. Teraz to kobietą odbija i uważają się za pępek świata, przez to rozwody i takie głupoty. Ja mam określone zdanie, jak ślubowała przed bogiem to niech się tego trzyma.

"28 ożeniłem się i teraz mam Czy ja coś źle robię? Jestem katolikiem z domu i uważam że żona powinna robić to co mi ślubowała. Co to za żona która się miga od obowiązków. Dlaczego ona nie chce mi poświęcić 15 min wieczorem w łózku, to jej obowiązek? Ja przecież pracuje, ona zamieszkała w moim domu, daje jej wszystko. Przecież ona nie pracuje, zajmuje się tylko dzieckiem i domem. Ja dbam o cała resztę. Mam prace i dodatkowe pieniądze z roli. Utrzymuję ją i dziecko, dom i wszystko. Ona ma dużo czasu i żadnych prawie obowiązków. Traktuje ją zbyt pobłażliwie. " W takim razie jednak nie jestes usprawiedliwiony bo katole grzeszą:P.Ja oczywiście bym był usprawiedliwiony ale nie muszę z grzechami się grzebać:P.

Gość do beroa
wyjaśnij mi autorze jak mężczyzna mozę wyjść za mąż a kobieta ożenić się ?? :D

przeciez on to pisze specjalnie zeby was wkurwic. ten jego 'tok myslenia' jest za schematyczny (wrecz podrecznikowy) i zbyt przewidywalny, zeby byc prawdziwym. ;] UMYSLNA prowokacja. a facet nabija sie z was przed monitorem. :p

Gość do beroa
ale ona ma żonę wiec gejem nie jest więc chce aby mi odpowiedział :P

Gość pomywaczka
tak chłopy są lepszymi kucharzami tylko jaki umie ugotować coś oprócz kiełbasy?!

To, że ma żonę nie oznacza, że nie może być gejem- może gejem jest (stąd słowny lapsus, Freud wiedziałby co o tym powiedzieć :) ), nie akceptuje tego u siebie i na siłę- nomen omen- udowadnia swoją "męskość"

Gość do Poison Ivy ...
Może tak ... :-O

Gość do Poison Ivy ...
🖐️ -> :-O

Gość do Poison Ivy ...
Widzisz, da się! Ale tylko lewą ręką, bo prawą się nie wkleja ;-)

Gość do Poison Ivy ...
Można też mocniej: 🖐️ -> 😭

Gość Ojej biedak
Sluchaj autorze tego postu, chcialbys sie kochac z pijakiem? Smierdzacym alkoholem? Kazdy ma prawo czuc sie zniechecony (alkoholowym odorem) czy moze byc zmeczony, badz zle sie czuc. Za dobra zona Ci sie trafila. Jakbys mial zone z charakterem to by Cie dopiero porzadku nauczyla. Biedna ta Twoja zona. Ze Ci slubowala to fakt, ale ty to zle interpretujesz. Skoro taki jestes wierny przysiegom idz do swojego ksiedza i spytaj go czy jesli wrociles pijany i zgwalciles ciezarna zone to jest to mile Bogu? Ty jej wyrzadziles krzywde. Pomysl, ze ktos zmusza Cie do czegos w danym momencie, jak ty bys sie czul? Swoja droga to ze pracujesz i dales jej dom to nie swiadczy o Tobie , ze ejsates wspanialym mezem. Ja np wole sama ciezko pracowac ale miec meza dobrego, wyrozumialego.