Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aisza21

Pytanie do facetow-jesli dajesz nr.kom.dziewczynie nowo poznanej

Polecane posty

tzn ze liczysz ze zadzwoni i spotkacie sie konkretnie na seks? czy to prawa ze jesli to kobieta poda swoj numer mężczyźnie i nie weźmie jego nr, to uniknie facetów którzy chcą ją tylko przelecieć? jak to jest?

Gość makabra123
jak dajesz facetowi nr tel. to ten liczy na szybki seks z panienką, która mu w oko wpadła a jak jeszcze sam daje to jest pewien, że się "złapała na haczyk" i będzie darmowy seks

Gość kwass
Hmm nie wiedzialam, że istnieją takie teorie, chętnie posłucham. Mnie co prawda nikt o numer nie prosi , ale koleżance powiem.

makabra123 o matko! serio?! jestem w szoku. ostatnio mialam taka sytuacje i sie wymienilam nr.kom. .. ale porażka... nie wiedzialam ze od strony facetow tak to wyglada... :( tojak grezcznie powiedziec ze nie chce nr do niego ? czy inni panowie to potwierdzaja ze tak jest?

cos zle przeczytalam... ok, wstecz, to jak tu zrobic zeby facet wiedzial ze seksu latwego nie bedzie, a zeby miec ze soba kontakt?

Gość 1986mp
komus tu chyba zrylo dekiel... ludzie wymieniaja sie telefonami z roznych przyczyn... czasami z grzecznosci, czasami maja ochote na pozniejszy seks, a czsami chcieliby kontynuowac znajomosc... i to jest proste! i ta znajomosc wcale nie musi opierac sie tylko na fizycznosci... na jednej imprezie dalam kiedys numer jednemu chlopakowi i jak sie okazalo bylismy potem ze soba bardzo mile pol roku... wiec nie ma co sie tak spinac

Gość a poco facetowi
kontakt bez sexu??:D:D:classic_cool:

1986mp - to w takim razie mi zryło dekiel :D ale: przeczytaj jej inny topik, to zrozumiesz, o co chodzi, bo dziewcze wpadło w paranoję i teraz tworzy milion bezsensownych topików

Gość makabra123
jeżeli facet prosi o nr tel. np. na dyskotece to już chyba ku.rwa jasne po co?! po SEKS, ruchanko, bzykanie za darmo niezłej dupci. Proste. Jak uda się mu wydębić nr tel. laski to już krok od wyrka.

wiec co robi facet jesli nie mysli o seksie z ta dziewczyna tylko o checi jej poznania? hmm.. umawia sie z nia np? kurde nie wiem jak to odroznic czy jest sie postrzegana jako na raz czy nie/.....

ej! jaki krok do wyrka , cooo? :P mija tydzien i nie bylo seksu,tzn w ogole sie nie kontaktowalismy