Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holahola..

czy ktoś zna jakiegoś dobrego specjalistę urologa lub klinikę urologii

Polecane posty

Gość holahola..

Gość holahola..
jeśli ktoś coś wie......

Gość Katowice ul. Strzelecka 9
szpital urologiczny

mogę podać namiary na bardzo dobrego specjalistę w Krakowie. Jeśli jesteś zainteresowana wyślę na priv

Gość holahola..
jeśli mogę to poproszę na ten mail aga8881@op.pl

Gość holahola..
jestem tak zdesperowana,ze pojadę nawet na drugi koniec Polski byleby to coś dało

Gość Pseudonim ...
Ja była bym zainteresowana ale szukam lekarza w wa-wie. Jeśli ktoś takowego zna to proszę o info.

Gość holahola..
a czy mogłabyś mi powiedzieć w skrócie jakimi problemami on się zajmuje szczególnie?czy wszystkimi urologicznymi? ps nic jeszcze nie doszło:)

On jest głównie znany jako chirurg urologiczny - głównie operacje prostaty - ale to pewnie wynika z tego,że to najczęstsze schorzenie urologiczne. Ja do niego chodziłam w związku ze schodzącym kamieniem z dróg moczowych, wiec wiem,ze i tym się zajmuje. Starszy pan z naprawdę długą praktyką i dużym doświadczeniem. Myślę,że zajmuje się wszystkimi problemami urologicznymi, ale nie mam pewności czy w jakiś wąskich zagadnieniach nie ma lepszego od niego w Krakowie. Doszedł mail? jeśli nie to jeszcze raz wyślę

Gość holahola..
właśnie mail doszedł.Dziękuję ci bardzo,tak bym chciała komus pomóc.....U nas konowały jedne pierwszy raz widzą taki przypadek na oczy i eksperymentują sobie na młodej dziewczynie.Traktują ją jak 70-latkę:o

Gość holahola..
myślę,że najpierw trzeba by adzwonić do niego i powiedzieć co i jak,bo to bardzo rzadki przypadek.Jak nie on to może zna jakiegoś kolegę w tym się specjalizującego. jeszcze raz dziękuję

A wiesz mniej więcej co jest podejrzewane? bo mogłąbym w środowisku lekarskim trochę popytać może ktoś bedzie wiedział gdize taki przypadek skierować i kto jest w tym najlepszy? A jeśli to coś nietypowego to zawsze lepiej prznajmniej w dwóch miejscach skonsultować zanim podejmie się jakąkolwiek decyzję co do leczenia zwłaszcza zabiegowego.

Gość holahola..
doris napisałam ci maila.Jeśli możesz to przeczytaj

Gość holahola..
i wysłałam ci jeszcze mój numer gg

Gość holahola..
ja też;)

Gość gość
Ja mogę polecić lekarzy z Rehaorthopedica w Krakowie. Byłam tam właśnie u urologa z problemem nietrzymania moczu i lekarz był bardzo kompetentny i profesjonalny. Widać było, że ma duże doświadczenie, bo bardzo szybko wyleczył mój problem.