Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony_ON

Problem z sexem POMOCY.

Polecane posty

Gość Zniesmaczony_ON

Witam. Mam problem. Podczas sexu jest super itd ale po wytrysku mi flaczeje ale jak sie podniesie to już nie czuję takiej przyjemności a za jakiś czas znowu flaczeje w środku no i koniec. Nawet nie wiem czy za drugiem razem mogłbym dojść :(. Niektórzy moga po kilka razy pod rząd. Jak to zrobić?

Gość a którzy mogą

Gość kiki20
wiesz to zalezy od organizmu raz flacezej odrazu po wytryszku i trzeba odczekac troszke 15 min i bedzie znow a jak nie da rady to wiagra dziala zawsze, ja jakz moim mamy ochote na calodzienne igraszki to zawsze z wiagrą na zwykly ek 3-5 razy nie potrzeba

Gość psotnic a
ciężka sprawa :( a ile masz lat? jesli mozna spytac czy nie 43 przypadkiem....;)

Gość Zniesmaczony_ON
Najgorsze ze dopiero 25

Gość psotnic a
o kurcze :o a przepraszam, ze spytam - czy musisz tak koniecznie raz za razem?

Gość kiki20
no a co wiek ma znaczeni niby moj mąz ma 41 lat i wyciaga calkiem niezle 5-6 razy bez zadnego wspomagania czasem mala przerwa 15 min i wtedy gra wstepna od nowa i pieszczoty i wtedy odpoczywa i sie regeneruje wiec to poprostu jest indywidualan sprawa

Gość Zniesmaczony_ON
Nie ale czuje sie przez to gorszy :/

Gość kiki20
nie jestes gorszy a masz duze doswiadczenie czy dopiero zaczynasz?

Gość klocek
Nie wygłupiaj się, każdemu flaczeje po seksie a potem trzeba odczekać.

Gość psotnic a
dajcie zesz spokój...powykanczacie tych chłopów....😭 6razy???? ja chyba mało wiem....:o na oko wydawlao mi sie to przedtem niemozliwe... 5-6razy...:o:o

Gość Zniesmaczony_ON
Nie zaczynam. Bylem w zwiazku i wystarczalo nam raz powiedzmy na dzien. ALe czasami po przerwie nawet 10-20 minut to juz mi duuuzo dluzej schodzilo zeby ponownie dojsc. Czasami nie dochodzilem w ogole za drugim razem :/

Gość pomyśl 2x
Normalne, ze flaczeje a już bajeczki o kilku razach z rzędu są z palca wyssane.

Gość kiki20
wiesz jedyne co mozesz zrobic to przedluzyc i nauczyc sie trzymac jaknajdluzej zeby dojsc razem z partnerka w tym samym czasie, jak partnerka jest doswiadczoan i ma wycwiczonemiesnie to moze utrzymac erekce nawet po wytrysku ale to naprawde trzeba duzo cwiczyc mi sie dalo dopiero po 2 latach!!!! wiec mowie ci zrob 15 min przerwy i w ym czasie ja piesc i bedzie git ;)

Gość psotnic a
ja tam nie wiem mi by wystarczyk raz a porzadnie...;) ale ja to jestem nietypowa...

Gość kiki20
a pozatym to tez sprwa partnerow jak podchodza do seku ja przedtem maialm problemy z poprzednimi partnerami, nawet nie moglam dojsc a teraz trafil swoj na swego, obydwoje uwielbiamy seks i mysle ze to tez bardzo duzo robi:) poprostu zgrac sie i wiedziec dokladnie co kto lubi ;)

Gość Zniesmaczony_ON
Żeby razem dochodzić to juz opanowałem ale .... zawsze pieszcząc łechtaczkę. Nigdy moja partnerka nie miała orgazmu pochwowego. Zawsze łechtaczkowy. Ja nie mam aż takich potrzeb żeby 5-6 razy sie kochać ale jeśli trafie na taka wymagającą:)? Będzie porażka.

Gość pomyśl 2x
kiki20 to Ty w końcu facet czy baba jestes?

Gość kiki20
dziewczyna jestem a co?

Gość pomyśl 2x
Bo post z 00:45 dziwnie zabrzmiał :)

Gość kiki20
a probowales jej piescic lechtaczke i w tym samym czasie ja penetrowac? wiesz ja nie wiem czy tak jest u wszystkich al wiekszosc dziewczyn ma silniejsze orgazmy kiedy mala troszeczke wypelniony pecher tez wiec warto sprobwac, ja mam w kazdym badz razie odlot ;)

Gość vikkkkkkki
wiesz ja mam doswiadczenie i powiem ci ze to zaden problem -to norma raczej , wielu facetów tak ma a nawet większość choc oczywiście zdazają się króliki ale to inna bajka

Gość kiki20
no wiesz :d ale powaznie cwiczylam miesnie pochwy 2 lata i uz potrafie tak utrzyac czlonek zeby nie mogl wyjsc z pochwy :) i moj mi mowi je to jest super jak tak miesnie zaciskam bo jest duzo ciasniej i to jest strasznie podniecajace :D

Gość Zniesmaczony_ON
Kiki20 tak penetrujac partnerka peiscielem jej lechtaczke i na podstawie jej reakci tak sterowalem ze mielismy jednoczesny orgazm ;) Super uczucie. A teraz mam pytanie. Jak cwiczylas swoje miesnie? Kulkami? czy czyms innym?

Gość kiki20
na poczatku przez miesiac zwyle zaciskanie miesni bez niczego ale naprawde czasmai po kilka godzin dziennie w pracy :D smieszne sie wydaje ale pomaga, pozniej cwiczylam juz z kulkami i ostatnie 3 miesiace non stop prowalam podczas sexu zacisnac tak mega i wkoncu sie udalo! ale jaki byl zdziwiony ze wysc nie moze heheh

Gość weeraaswa
mój chłopak jest młodszy od Ciebie a ma podobny problem do Twojego, tyle że jemu zdarza się to po dwóch razach. może dwa razy pod rząd, w sumie bez żadnej przerwy, jedynie żeby się ogarnąć i od nowa ale upierał się,że trzeci raz też może ale co wkładał penisa to za chwilę mu flaczał... to na nowo go pieściłam,żeby miał wzwód, wkładał do środka, kilka minut i znowu flak. i tak w kółko. dopiero musiał odczekać dłuuuższą chwilę,żeby działać dalej :) nie martw się :) ja tam lubię jak chłopak już nie może bo mogę sobie chwilkę odpocząć :D :D :D

Gość Zniesmaczony_ON
Hmm czyli ze jeden raz i "spać" to norma to jestem pocieszony ;) Naprawdę czułem sie do dupy. Myślałem ze większość tak może wielokrotnie.

Gość kiki20
jestes calkowicie normalny nie martw sie :) ale wiesz sproboj wiagry :D mi sie bardzo podobalo :D i odkad jej uzylismy kiys to jak mamy ochote na caly dzien igraszek to idzie w ruch :D i naprawde jest fajnie :) a co do mnie np najsilniejsze ograzmy mam kolo 5-6 bo jak wiecie orgazm orgamowi nie rowny

Gość Zniesmaczony_ON
Moja partnerka twierdzila tez że jest czesto poobcierana juz po pierwszym razie czy to mozliwe przy ok 13-14cm obwodu penisie? A może za słabo była nawilżona? Ale z koleii gdy nawilzyłem kremikiem to ja słabo czułem :/

Gość kiki20
wiesz moze jest ciasna i dlatego jest poobcierana ,ja nie mam takiego problemeu, jak na wakacjach zaszalelismy 3 dni to ok przyznaje je bylam popbcierana ale nie po kilku razach, jak jestem dobrze nawialzona, a spróbuj z nawizaczem ale niech zacisnie miesnie pochwy najmocniej jak umie i zobaczycie co to da