Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Likma1

Na ile dni przed miesiączką zaczynają Was boles piersi ?

Polecane posty

Gość Likma1

Jak w temacie. Bo mnie dość wcześnie od 13 dni przed miesiączką i mnie to strasznie denerwuje. Nie wiem czy zawracać tym głowę gina czy to raczej normalne ?

Gość Likma1
To ja chyba mam cos z hormonami jednak. Trzeba się przebadać, bo to aż dziwne. Nabrzmiałe piersi, bolące a to miesiączki prawie jeszcze 2 tyg. ;/

Gość Likma1
to trochę się uspokoiłam :)

Gość audiox
mnie zaczynają boleć podczs owulacji, czyli też jakieś dwa tygodnie przed @.

Gość Likma1
Dzięki :) Ja zauważyłam, że one mnie głównie w jednym staniku bolą :) Może im zaciasno :) Pozdrawiam

Likma, ja mam jak ty. Już też się zaczynałam martwić, bo nawet powiększają mi się wtedy węzły chłonne ale ponieważ zauważyłam że taka jest zasada, że to na dwa tygodnie przed okresem i jakby w silniejszym rzucie na parę dni przed, to przestałam się niepokoić.

Mnie zawsze bolaly dwa tygodnie przed i bol coraz bardziej sie nasilal. Teraz jak biore tabletki 3 opakowanie, to tkliwe sa caly czas mam nadzieje, ze niedlugo sie to zmieni.

Gość a mnie różnie
czasem wcale, czasem pare dni, tydzien a nawet 2 tyg! a jakie się wielkie robią! facet się bardzo wtedy cieszy. :D ciekawa jestem od czego to zalezy, ze raz bola 2 tyg a raz wcale, innym pare dni. kiedys piersi bolaly mnie zawsze! conajmniej tydzien przed. i kiedys tez tez pierwszego dnia miesiaczki bolal mnie straszliwie brzuch. teraz boli od czasu do czasu i nie tak bardzo. wiecie moze dlaczego tak sie dzieje? dodam, ze mam 28 lat i nie rodzilam. a jak mnie tak bolalo to od 13 do okolo 24 roku zycia.

Gość Likma1
Nie teraz to przegięły 20 dni przed @!! Cholera co z tymi moimi hormonami jest !!