Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionapotrzebująca pomocy.

czy jestem w ciąży???

Polecane posty

Gość Kinia123456
Witam, 1.01. prawdopodobnie doszło do stosunku. Biorę regularnie tabletki i był to drugi tydzień ich zażywania. Potem normalnie dostałam okres 11.01. Od 20.01 bolą mnie jajniki i czuję się tak jakbym miała dostać okres(który notabene przecież mi się skończył).Zrobiłam test 21.01 wynik negatywny. 26.01 wybrałam się do ginekologa, który nic nie stwierdził poważnego. Test wykonany tego dnia również był negatywny. Uwierzyć, czy powtórzyć?

juz zadawalam to pytanie, le im wiecej odpowiedzi tym lepiej...biore yasminelle, ale dodatkowo zabezpieczam sie jeszcze gumka (wiem, to niby dziwne, ale ja jestem panikara ). tak czy siak, pod wzieciu ostatniej pigulki w sobote w srode pwinnam dostac okres. nie dostalam. czwartek lekkie krwawienie ale krotko. w piatek to samo. moje miesiaczki zazwyczaj byly obfite i reguralne przy tabsach. zaznaczam, ze to nie jest pierwsze opakowanie tylko ktores z kolei. co to moze byc? oczywiscie mimo podwojnego zabespieczenia zaczelam myslec, ze ciaza... nigdy wczesniej tak nie mialam, a biore pigulki pare lat (wczesniej yasmin). dodatkowo wiem, ze mam nadzerke. macie jakies pomysly??

Gość ale nie
coś się Wam wszystkim pokręciło; to nie ja szukam Postinoru tylko kobitka z pierwszego posta tzn "zagubiona potrzebująca pomocy"; poza tym napisałam o Postinorze tyle co powiedział mi gin jak zjawiłam się u niego 3 godziny po tzw. "wypadku"; więc nie mnie wysyłajcie do lekarza lub mojego chłopaka jak radzicie, bo ja akurat nie należę do tych, które omijają gina na kilometr i radzą się na forach zamiast działać natychmiast w sensowny sposób; dla zainteresowanych: znam dzieciaczka, który urodził się po "Postinorze" zażytym (przez matkę oczywiście, żeby nie było niedomówień) w 6 godzin po stosunku....

Gość Aat 69
Witam wszystkich! :) :) Jak mi doradziłyście byłam dziś u ginekologa. Dużo mi nie powiedział. Kazał zrobić kolejny test. :( Skierował mnie na badania USG. Lecz nie powiedział czy podejrzewa ciąże czy nie. Nie wiem co mam o tym sądzić. badanie mam dopiero w pod koniec marca. Co wy o tym sadzicie. Tak chciałabym zostać mamą :). pozdrawiam czekam na wasze opinie. Też tak miałyście? ? ?

Aat 69 sądząc po terminie USG byłaś chyba u ginekologa refundowanego przez NFZ? mylę się? jeśli możesz przejdź się prywatnie; wtedy US-a zrobi "od ręki"; poza tym możesz zrobić badanie krwi (czyli poziom hormonu b-HCG) robi się go w odstępie 48 godzin; sprawdza się, czy jest podwyższony (w przypadku ciąży), jeśli tak to jakiej wysokości ciąży odpowiada i czy ma tendencje zwyżkowe (w przypadku poronienia, obumarcia maleje); koszt jednego bez skierowania ok. 50zł pozdrawiam

Gość Marionh
czesc.Miałem z moja dziewczyna wpadke mianowicie pekła nam gumka i doszło do wytrysku w srodku.Zazyła postinor duo po 6h i nastepna tabletke po 12h czy bedzie w ciazy??nie moge znalesc na forum nic na ten temat ale to tylko i wyłacznie przez nerwy

Gość Marionh
tak czytałem prosze o dopowiedz