Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick innym razem

kiedy mezczyzna przestaje byc prawiczkiem?

Polecane posty

Gość nick innym razem
czyli seks analny to nic? czyli byl prawiczkiem?

Gość nick innym razem
ok zgadzam sie z Toba tylko nie bylo widac wszytkich postow

Gość no i jak to
czy da sie rozpoznac czy chłopak jest prawiczkiem

Gość nick innym razem
no akurat rozpoznac sie tego nie da, o ile sam Ci nie powie,a jak powie, to czy prawde..

Gość elstudentos
teoretycznie tak praktycznie też, ale nie zawsze, np. po tym, że nie wie jak się zabrać do rzeczy ; )

Gość theblackcat
Dla niektórych sam stosunek ma inny wymiar niż takie zabawy typu petting czy oral nawet. Sex może być i zabawą i przeżyciem duchowym. Nie wiązałabym dziewictwa z niewinnością.... niwinnośc wg mnie ma swoje podłoże w psychice. Np dla mnie dziewczyna, która jest pełnoprawną dziewica fiz(błona i nigdy sie z nikim nawet nie miziała) tylko dlatego ze nie miała okazji niczego z tym zrobić a chciała, niewinna nie jest.

Gość theblackcat
No i co do typowych prawiczków zazwyczaj da sie rozpoznać. Trudno powiedzieć dokładnie po czym, jest wiele "objawów". Najczęściej mówią najwięcej i robią najmniej. Ale to tylko ogóły.

Gość jakub9090
Ja jestem prawiczkiem, chyba:P dzewczyna zrobila mi raz loda i w neij trysnalem..wiec co juz neiejstem prawiczkiem?

Gość oe
a czy kobieta podczas stosunku bedzie miała orgazm i straci błone to juz nie jest dziewicą?

Gość ads
no to ja jak nigdy nie miałam orgazmu (a niejednokrotnie sie kochalam) to jestem dziewica? :p śmieszne hahaha dziewictwo traci się w chwili penetracji.

Gość ads
a jak chłopak mi robił palcówkę, czy ja jemu dobrze ręką to nazywa się petting, dla niedouczonych

Gość xxxLoL
Witam:)) Mam takie pytanie:)) Moja dziewczyna bawiła się moim ptaszkiem i potem wzięła i dotkneła sobie nim muszelke ale nie wkładała do dziurki tylko łechtaczki to nadal jestem prawiczkiem ??? Proszę o odpowiedź:)) Pozdrawiam

Gość xxxLoL
Witam:)) Mam takie pytanie:)) Moja dziewczyna bawiła się moim ptaszkiem i potem wzięła i dotkneła sobie nim muszelke ale nie wkładała do dziurki tylko łechtaczki to nadal jestem prawiczkiem ??? Proszę o odpowiedź:)) Pozdrawiam

Gość danielo
ja straciłem prawictwo w wieku 15 lat a wcześniej robiłem różne rzeczy np. wkładałem dziewczynie rękę w majtki i co wcale nie czułem że straciłem prawictwo to jest jedna wielka bujda. Prawictwo traci się z momentem włożenia penisa w pochwę dziewczyny, wcale nie trzeba mieć namiętnego seksu wystarczy jedno włożenie.

Gość 23latek
Ale głupoty niektórzy wypisują, prawiczkiem przestaje się być w momencie włożenia PENISA do POCHWY jest się wtedy tak blisko z kobietą jak to tylko możliwe, a czy ma błonę czy nie z jakiś innych powodów to mało istotne, oral fajnie nawet anal ale dopiero stosunek waginalny rozprawicza w moim odczuciu dopiero to robi z chłopaka(w dużym uproszczeniu) mężczyznę, ponieważ teoretycznie tylko ten stosunek daje możliwość spłodzenia dziecka czyli geje któży nigdy w pochwie nie moczyli jesteście prawiczkami w pewnym sensie choć na pewno nie duchowym:)

Gość gość
Boze podniecacie sie kawalkiem flaka ktory ma kobieta i wychwalacie sie ze nie jestescie prawiczkami a kogo to k***a obchodzi j****e jemioly

Gość gość
Mężczyzna przestaje być prawiczkiem wtedy kiedy wkłada kobiecie penisa w pępek

Gość gość
Chłopak przestaje być prawiczkiem wtedy kiedy mu stanie na widok gołej dziewczyny

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://www.sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
wtedy kiedy po raz pierwszy włoży do pochwy - utrata prawictwa pierwszego stopnia oraz wtedy kiedy włoży do pochwy bez gumki i spuści się kobiecie do pochwy - utrata prawictwa drugiego stopnia oraz kiedy włoży do pochwy spuści się i kobieta zajdzie w ciążę - utrata prawictwa trzeciego stopnia.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem kobietą, która uwielbia seks jest dla mnie wszystkim. Tutaj zobaczysz moje foty i nr tel :http://sex-rozmowy.pl/sabina_sex_telefon.html Chcę to robić przez cały czas, masować, lizać, ssać, twojego Twardziela. Zadzwoń do mnie, a przekonasz się, że wiem jak sprawić żebyś był zadowolony.

Gość gość
Kiedy mu się wędzidełko zerwie w pohwie!