Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajniki kodow

zaszyfrowana plec meska

Polecane posty

Gość tajniki kodow

oto prosty przepis jak pzrestac intrepretowac po basku faceta i zaczac go dostrzegac: 1) malomowny babska intrepretacja : niesmialy/gleboki/wrazliwy realia : -nudzisz go, -mysli o seksie i czeka az zamkniesz wreszcie buzie, - nie ma nic ciekawego do powiedzenia - mysli o kochance - ma zepsute zeby 2) ciagle opowiada o swoim stanie psychicznym, o sobie POTRAFI PLAKAC babska interpretacja : - nadwrazliwiec realia : - neurotyk - egocentryk - psychoza maniakalno depresyjna - daje ci do zrozumienia ze niczego nie mozesz od niego wymagac gdyz zawsze da ci usprawiedliwenie ze wzgledu stan psychiczny przyklad - nie obralem ziemniakow kochanie, wiesz myslalem dzisiaj o ... ( wymienia depresje , leki i problemy z kolegami w pracy) i placz 3) uprawia nagminnie sport babska intrepretacja : dba o siebie, o kondycje fizyczna realia : - chce sie wyrwac z domu ( spotkac sie z kumplami na piwie /zobaczyc sie z kochanka) - musi sie gdzies wyzyc jesli w lozku nie moze... - musi zaimponowac w koncu jakims miesniem jesli tym malym nie moze - zakochal sie w Van Damme'ie albo innym fanatyku -chce zdobyc jakas kobiete ( inna oprocz ciebie) - szuka dobrego katu na sciezce zdrowia zeby cie pochowac 4) zmienia codziennie slipy i skarpetki kobieca intrepretacja : schludny, dba o siebie realia : -przewidzial juz wizyte u ladnej pani urolog - ma bardzo intenswyna grzybice stop i nie da sie inaczej - uwielbia jak cie widzi codziennie,ze pzrepierasz mu skarpetki kiedy on siedzi przed telewizorem na kanapie - ma zbyt czesty wytrysk w pracy

Gość feministka masochistka
:)

Gość tajniki kodow
dopisujecie tutaj wasze chwile oswiecenia, miedzy nami naiwnymi kobietami trzeba sie wspierac

Gość happynow
A ja mam kłopot, ponieważ zakochałam się w chłopaku,który właśnie wyszedł ze szpitala po psychozie. Jest baaardzo nieśmiały, ale powiedział że mnie lubi-jak się go zapytałam:/ Wysłałam mu smsa,że zakochałam się w jego oczach,i że tylko on jest mi w stanie powiedzieć co w tych oczach jest.Odpisał,że ma niebieskie...od tego czasu brak odzewu.Nie wiem czy jego nieśmałość jest tak potężna,czy po tej chorobie jest jeszcze za wcześnie na takie emocje czy po prostu mam mu dać spokój. Facet jest fantastyczny!!! Nie chcę być natrętna,ale nie chcę też odpuścić.