Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy czy czy czy czy czy

Czy opłaca się pokochać kobietę, która miała przygodny seks i wielu partnerów?

Polecane posty

Gość takie kobiety nie sa do zwiazk
nie musi to byc dziewica, nawet lepiej zeby nie byla. 1-2 partnerow z milosci - OK :)

takie kobiety nie sa do zwiazk oooooooooooooooo to może wiedzieć coś o seksie? ;):D szukaj takiej jaki SAM jesteś

Dyć ze łumia ;) Ać i jo mom pytamnie: a cy ty zimnioki przebierać łumis? :classic_cool:

Znacy mie łumis... Boć sie przebiranie zez łobiranim kindoli. Cóz. Nałuc sie :classic_cool:

Nie wiem co Ty do mnie przemawiasz i czego miałabym się uczyć!!😡

to ci napisze, ze sam jestem porzadny, bylem w paru zwiazkach, ale seksu bez milosci nie mialem i zadnych przygod itp.

Są jeszcze google :classic_cool: :P { W piwnicy miałem wtedy ziemiopłody zebrane na zimę, które były dosłownie nie ruszane przez te zwierzątka - za wyjątkiem jednego worka kartofli. Był to worek przeznaczony dla nich na pożywienie. W mentalnym przymierzu wcześniej zezwoliłem - a raczej umówiłem się ze szczurami - aby sobie korzystały z jednego worka kartofli jako daru przyrody - matki Natury dla całego stworzenia, a nie wyłącznie dla człowieka. Przy wiosennym przebieraniu kartofli i sortowaniu stwierdziłem, że tylko ten jeden worek był od spodu przedziurawiony, z ubytkiem 7 kg kartofli zjedzonych przez szczury - zgodnie z naszą umową. To są fakty, realia, których nie da się sprawdzić w laboratorium nawet najbardziej wyposażonego instytutu naukowego kosztem miliardów dolarów. Nawet posiadając nagrody Nobla i wiedzę najwyższą z możliwych, nie stwierdzimy, czy na innych planetach lub gdziekolwiek w kosmosie jest życie. Jedynie sercem możemy rozpoznać, że cały kosmos materialny i duchowy, niewidoczny dla percepcji intelektu, jest przepełniony życiem i Inteligencjami kosmicznymi, bazującymi na najwyższej energii kosmosu - Miłości. Talerze kosmitów poruszane są Miłością generowaną z ich serc. W ułamku sekundy można przenieść się z jednej części kosmosu w drugą, na odległość miliardów lat świetlnych przy napędzie, emenacji Miłości. Pokonanie odległości kosmicznych energiami fizycznymi - to bzdury wyobraźni intelektu. Era Wodnika to era ekspansji rewolucji świadomości, to era dematerializacji materii i transformacji intelektu ziemskiego człowieka. }

takie kobiety nie sa do zwiazk człowieku, seks bez miłości jest dla kobiety niemożliwy i wyluzuj:D

wiele kobiet uprawia z czystego pozadania i ochoty na seks wiec roznie bywa, nie chce kobiety, co miala wiecej partnerow niz ja partnerek, mialbym ja za szmate i ciezko byloby mi ja szanowac

Troche mi Cię żal, bo najczęściej dopada nas to czego nie chcemy, czego się obawiamy :P

Spadej dupku, bo jebne łorcykim! Baranie! Aś mię Zhana zazfrapowała. Dyć te zimnioki wew worku beły PRZEBRANE. Aleluja :classic_cool:

najwyzej nie bede jej szanowal :D jak mi taka los przypisze :D

zhana a co to ma do rzeczy ile razy w roku? nie wiem w co ty grasz, najpierw piszesz ,,a GDYBYM BYŁA złodziejką, plotkarką...byłabym porządna?'' - nie byłabyś - dlaczego? - no a jak nazwać hipotetyczną osobę która kradnie, oszukuje,kłamie i nie potrafi kochać?. żeby była jasność - lepsza najgorsza prawda od oszustwa, lepsza taka co się puszczała i jest w tym szczera od "idealnej" puszczającej się i udającej typową "matkę polkę", lepsza szczerość od hipokryzji, z resztą nie uważam żeby facet 21 wieku koncentrował się na poszukiwaniu dziewic - taki koleś jest albo gimnazjalistą albo debilem.

ja nie szukam dziewicy, ale kobiety co miala 1-3 partnerow z milosci

Gość kania2a
Czy opłaca się kochać faceta co miał tyle partnerek ile włosów na głowie? To jest w porządku, prawda? Taka męska dziwka, czy doświadczony człowiek? Dlaczego tylko wymaga się od kobiety a facet może się szmacić do woli? W końcu to oni przywlekli syfilis zza morza.

do mnie pasuje tzw. porzadna kobieta co nie miala przygod i wielu partnerow

zarówno kobieta jak i mężczyzna mogą na początku zbłądzić, gdy szukają prawdy, lecz najcenniejsze osoby to te które poznały wiele i trafiły na właśćiwą droge, ich juz nic nie zrzuci na lewo...

dla mnie nie, chyba, ze sam bede po przejsciach, wtedy nie bede od kobiety idealnej przeszlosci seksualnej wymagal

Gość theblackcat
Sadze ze to nie jest rzecz na ktora powinno sie patrzec chcac zaczac powazny zwiazek. co najwyzej warto sobie odpowiedziec na pytanie czy ten okres w jej zyciu juz minał. Bo jak nie... to gorzej.

a dla mnie wazne jest zeby nie brzydzic sie swoja kobieta, nie brzydzic sie tym, ze posuwalo ja stado facetow, albo dala komus dupy na pierwszej randce

Gość theblackcat
esteta. A ze tak powiem, miłość Ci wszystko wybaczy.

ale jaki to ma sens? ja sie szanowalem, kochalem sie tylko z milosci w zwiazkach, zadnej nie zaliczylem itp. i teraz mam brac kobiete, ktora luzno do tego podchodzila i "sie wyszumiala"?

Gość theblackcat
A robiłes to tylko z mysla "ja od siebie wymagam bo chce zeby inni tez wymagali" czy dlatego ze tak czułes sie najlepiej? z reszta nie mowie ze podejscie takiej kobiety jest dobre, ale kazdy czasem popełnia błedy.

robilem tak bo czulem sie z tym dobrze i sie szanowalem, ale tez chce sie dobrze prowadzic, zeby miec moralne prawo wymagac to od kobiet