Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalalalasdsds

zemściłam się na byłym chłopaku

Polecane posty

Gość olalalalalasdsds
zabawne, jak jest prowokacja, to nikt nie wyczai, a jak prawdziwy temat, to zarzucacie klamstwo. to naprawde stalo sie naprawde :)

Gość
Chwalisz się? Bogowie, co za głupia pizda...

Gość BBBBBBBBBBBBB
ale to żadna zemsta:( Pomachałaś cyckami przed kumplem byłego i co z tego?:O Chciałaś się z nim przespać, nie przespałaś, uwiodłaś, podpuściłaś...Powie Twojemu byłemu, że go na siłę chciałaś zaciągnąc do łózka...bez uczuc i zobowiązań... Wiesz, nie znasz sie na zemście..poza tym ona powinna dotknąć winnego a nie postronne osoby. Trzeba było się na byłym i swojej przyjaciółce zemścić...

Są fajniejsze sposoby, jak chce sie zemścić. Np. sławetne posypanie dywanu rzeżuchą i podlanie ;)

Gość do 30+
vivra---> jak polanie? od spodu??? bo jak po wierzchu, to zdąży odkurzyć zanim badziewie wykiełkuje:P

no ok, to jest pomysł dobry wtedy, kiedy eks wyjeżdża ;) ale zawsze można mu pociąć ulubione ciuchy, zniszczyć komputer czy cokolwiek innego, można mu zrobić scenę w pracy (przez parę miesiecy bedzie mu głupio się tam pokazać) itd. Możliwości jest mnóstwo...ale po cholerę odgrywać sie w ramach zemsty na kimś innym??????

Gość do 30+
ja najbardziej lubię robić z nich idiotów i poniżać....to jest fajna zemsta...działanie na psyche;)

Gość do 30+
a cięcie ciuchów i awantura...to tylko złośliwość....;)

Gość do 30+
z serii dziecinnych zemst: napluć na jego psa, podstawić nogę jego mamie, rzucić w jego brata pomidorem....schować mu w pokoju jajko, żeby nie znalazł, póki nie zgnije:P

I to ma być zemsta ? ? ? :-D :-D :-D Oj wy kobiety nie rozumiecie, ze my faceci inaczej podchodzimy do przyjazni z facetami niz wy do przyjazni z kobietami. I mniej sie tym przejmujemy :-D :-)

a tak zupełnie poważnie : zemsta w ogole jest dziecinnym zachowaniem :)

Gość co za zemsta
nawet nie jest dziewczyną tego fagasa, tylko BYŁĄ dziewczyną. Żenada. Umysł i myślenie malolaty i to malo inteligentnej. To co - jak z kimś chodzisz i zerwiesz, to jesteś spalona dla kolegi tego kogoś? Chore jak dla mnie. Co innego, gdybyś nie była eks, tylko aktualną.

Gość Lady_F
Nie jesteś z nim więc o co chodzi? Gratuluje głupoty.

Gość wykrzystana
kochane powiedzie mi jak sie zemsić na chłpaku ktory zrobił mi krzywde ????

Gość viviane
dziewczyna ma racje nie powinno sie jej opieprzać chciała zemsty to ją miała jeśli chłopacy ranią nas i się tym nie przejmują my nie przejmujmy się nimi pokażmy że też nas na coś stać i że nie damy się sobą bawić że raniąc nas nie pójdzie im to tak bezkarnie niech wiedzą że z nami sie nie zadziera

Gość jakaś tam ona
A ja ją rozumiem. Jak mój facet zdradził mnie z moja przyjaciółką to byłam załamana, wybaczyłam bo błagał...płakał....prosił na kolanach. Niestety należę do tych franc które nie potrafią żyć dalej bez zemsty z czymś takim. 3 miesiące później przespałam się z jego najlepszym kumplem, oj bardzo trudno było go uwieść, ale każda kobieta ma swoje sztuczki. I to była moja małą zemsta na nim. Chociaż wiem że on się o tym nigdy nie dowie to ja czuje się lepiej, czuje po prostu że odreagowałam. Wiem że mnie teraz skrytykujecie, ale nie potrafiłam inaczej. Teraz przynajmniej nie wyrzucam mu cały czas w myślach tego, szybciej potrafiłam zapomnieć i żyć dalej

ej dziewczyna dobrze zrobiła!? Gratulujecie głupoty,pfff Ja swojego eks to mam ochotę poćwiartować nożem. I chętnie uwiodłabym jego najlepszego kumpla. Ciagle nie mial dla mnie czasu sam na sam,bo jego friend był singlem i wszedzie łazili razem. Nawet na spotkania ze mną musiał prawie zawsze z nim przyłazic. . A wiem,że dałabym rade wyrwac jego przyjaciela, bo leci na mnie. Chce się zemscic 1.etap to odchudzam się. Schudłam parę kilo, opliłam się, zrobiłam włosy, paznokcie, kupiłam ciuchy. I jeszcze czekam na spadek wagi... (tak z 5 kilo jeszcze i jestem laska jak talala:p)Niech tylko mnie spotka... bedzie skomlał jak piesek,a ja bede go miec w d**ie!!! Ten typ ta ma... Koleś,któremu nie wolno pokazywac,ze za nim latasz, bo on wtedy cie olewa. zenada, ale to taki człowiek własnie jest. Laski do boju, zaden facet nie bedzie mnie ponizał i ignorował, ot nie!!!!!

Gość dziewczyny nie dajcie sie
bardzo dobrze , trzeba ich tępić tępić i tępic.. jak najpożądniej? a od czego macie przyjaciołki? niech też mu uprzykrzą zycie.. ja tak uprzykrzam mojemu bylemu że się sra czekajac na nasteony mój krok!! i dobrze mu tak. niech wie ze trafil na mściwą kobiete

Gość Martaaaa24
Moim zdaniem zemsta jest wtedy kiedy robisz swojemu byłemu za złość. Jeżeli chciałaś się przespać z jego kumplem trzeba było to zrobić z nim i powiedzieć że jest słaby w tą grę i nie ma czym w tą grę grać. To na pewno bardziej by go upokorzyło.

Gość autorka jest smiesznaaaaaaaa
jak mogla zrobic TO SAMO BYŁEMU??/ hahahaha... przeciez to BYLY! hahahahhaha ale sie usmialam:D

Gość qeqerqert5354
rzeżucha wygrała padłam ze smiechu :D :D :D

Gość puszek2098
ja tam mysle ze fajnie postopiłas wal na to mysla inni ty wiesz jak było

Gość MokraSzpara
O lol....mogłaś sie z nim przespac...boze wiesz jakie to przyjemne!?

Gość taki se facet
co za d.ebil z autorki co to za zemsta? :D gdyby doszło do inicjacji byłaby jakaś symbolika ale tak to śmiech na sali