Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilcia91

nie miałam orgazmu

Polecane posty

Gość lilcia91

dziewczynki mam pytanie... mam 17 lat, 5 razy kochałam się ze swoim chlopakiem,ale nigdy nie mialm orgazmu:( troche się martwie,bo on jest bardzo czuly,delikatny i namietny....czy sa jakies specjalne pozycje albo cokolwiek co pomaga w osiagnieciu orgazmu??

Gość loooooooool

Gość loooooooool
:D

Gość angelika w
ja jestem 5 lat z facetem a orgazm osiagnelam moze kilka razy, ale mysle ze to czasem chodzi o partnera(nie mowie tu o rozmiarze czlonka) spalam kiedys z pewnym facetem, mial krotszego niz moj facet ,moze troche grubszy ale za to jaka przyjemnosc,bylo jak w niebie i to przez caly czas, pewnie dziewczyny to potwierdza

Gość angelika w
kralara dlaczego od razu taki tekst ? 17 lat to odpowiedni wiek moim zdaniem,w dzisiejszych czasach juz 13 latki wspolzyja..takze.. bez przesady :/

Gość lilcia91
ale on ma wytrysk za kazdym razem, a ja ani razu :( a tez bym chciala :(

Wytrysk nie oznacza orgazmu a po za tym jak ty mozesz miec wytrysk :D Najpierw zacznij poprawnie formułowac zdania a potem pomysl o seksie i orgaźmie :P

Angeliko, 17 lat to normalne? To, że nawet dziewoje z podstawówki próbują - pod wpływem nacisków medialno-kulturowych - stylizować się na małe kurewki, nie oznacza, że to normalne. Wybór autorki, to jej sprawa, jej seks, ale... jeśli dzieci chcą spróbować wszystkiego, co dla dorosłych, w wieku nastu lat, to czego będą chciały później? Czy może raczej staną się wypalonymi starymi maleńkimi, a w wieku 25 lat zaczną fundować sobie zastrzyki z botoksu?

ja mam 20. kochałam się z milion razy i nie miałam. owszem jest mi dobrze,ale bez wielkiego \"O\"

ja ntam wspolzylam w tym wieku. trzeba troche pratyki zeby doszlo do orgazmu. sprawdzaj "co cie kreci a co nie". moze sama sie sproboj pobawic :)

Gość hahhahahahaaaaaaaa
ja tez mam 17 lat i to robie i co?do lekcji mi powiecie? zrobilam juz :classic_cool:

Gość dkammnnnn
Pewne rzeczy są dla dorosłych po prostu. Ty się dziewczę zajmij maturą, a nie brakiem orgazmu. To że się teraz pieprzą dzieci z podstawówki nie jest żadnym usprawiedliwieniem. A twoje pytanie jest szczególnie debilne: no patrzcie jaka tragedia: zrobiła to pięć razy i aaaaaa!!! nie ma orgazmu. Co za idiotka. Orgazmu trzeba się nauczyć, niektórym kobietom przychodzi to dopiero kilka lat po ślubie. To, że cię dupa swędzi w wieku 17 lat nie znaczy jeszcze, że jesteś gotowa do współżycia, tyle.

Gość jenaf
"hahhahahahaaaaaaaa ja tez mam 17 lat i to robie i co?do lekcji mi powiecie? zrobilam juz" Powiemy ci, że jesteś taką samą małą kurewką jak autorka. Byłaś chociaż u lekarza po antykoncepcję, czy też sprawisz sobie brzuch zamiast matury??

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
do dkammnnnn inne po 30 i mowia ze orgazmu nie maja 🖐️

Gość hahhahahahaaaaaaaa
wiesz ze bylam :classic_cool: nawet prezerwatywy uzywamy jesli wiesz co to jest 🖐️

Gość hahhahahahaaaaaaaa
sie najpierw mysli glowa a nie d.u.p.a :) zabezpieczyc sie trzeba :) ponizej 18.. no ja prawie 18 mam :) i co za roznica?

słuchaj, a kulaj sie ile chcesz, jak nie szczytujesz zamów faceta na telefo i zobacz czy zaskoczysz, przedmucha cie do porządku to i orgazmu dostaniesz

ja zaczelam wspolzycie w wieku 16 lat i do tej pory mialam jedne orgazm tylko, tak wiec...

Gość hahhahahahaaaaaaaa
dziewczyna porady chce a nie :O nie daje d.u.p.y kazdemu losiu

najprawdopodobniej osoby oburzone faktem ze 17-stolatki wspolzyja seksualnie nie mialy chetnego a jak w koncu taki sie znalazl to odrazu wpadly...;)))

Popieram Joasię ! 17 lat to prawie pełnoletnia osoba !!! Są dziewczyny które tracą cnotę w wieku 13 lat (patologia , ale tak jest). Lilciu, skupcie się na pieszczotach łechtaczki! Albo sama się tam \"smyraj\" albo niech Twój chłopak Cię pieści! :) Większość kobiet nie dochodzi bez stymulacji łechtaczki.

Gość dla zabawy nie mam nicka
Joasiu, a może postanowiły poczekać, aż będą bardziej dojrzałe psychicznie? Ja uważam, że to jest właśnie kwestia dojrzałości a nie wieku. A problem braku orgazmu u lilci... No cóż. Ja nie mam z tym problemu :P

Gość sexxxxxxxx
wiesz nie przejmuj sie on musi cie poznac dokladnie mi zajelo 2 lat zeby wkoncu miec pozadny orgazm z moim partenrem, faceci sa prosci staje im , strzelaja orgazm jest ,kobiety maja przesrane i trzeba sie duzo naameczyc zeby miec ten orgazm. sproboj na pelny pecherz sie kochac, tezsa fane orgazmy moze akurat ;)

Gość Lady_F
Ja to zaczęłam dopiero w wieku 21 lat:P, wszystko od tego czy czuje się do tego gotowa. A 17 lat to jeszcze nie przegięcie. Jak słyszę o ciężarnych 15 latkach to mi niedobrze robi. A co do orgazmu. 5 razy? Dziewczyno, jeszcze troszkę Ci to zajmie. To nie jest tak hop siup. Niektóre kobiety nigdy nie dochodzą podczas stosunku. Jak chcesz koniecznie mieć orgazm to spróbujcie seksu oralnego.

Gość VitaMinaC
A wiece kto tak ostro neguje seks w wieku 17 lat? Dziewczeta ktore w liceum nie mialy powodzenia i zwyczajnie nie mialy okazji by to zrobic. Szkolne brzydule ktore podpieraly sciany na dyskotekach. Nie ladnie tak swoje urazy z mlodosci na dziewczyny przelewac 17 lat to super wiek na rozpoczecie wspolzycia! Czlowiek jest spontaniczny i szalony Wszystko "pierwsze" smakuje jak rajski owoc W seksie nie potrzebna jest dojrzalosc psychiczna A wlasciwie w seksie myslenie jest wrecz zabronione I potem dziwic sie ze orgazmu nie ma Trzeba dac sie poniesc chwili Najwazniejsze zeby dziewczyny sie zabezpieczaly i mialy kochajacych partnerow A ze orgazmu nie masz droga 17latko To przyjdzie z czasem Przeciez seks i bez niego jest niezwykle przyjemny

Gość jak wam się ona podobaheniu