Gość ola oooooo Napisano Styczeń 26, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola000000 Napisano Styczeń 26, 2008 nikt nie pisze , a mecze sie z tym kupe lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Styczeń 26, 2008 oto jest pytanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Styczeń 26, 2008 jak się dowiesz to daj znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmieniam opis na ładny Napisano Styczeń 26, 2008 zalezy jaka masz nerwice i na jakim tle, sa rozne nerwica żołądka nerwica lekowa nerwica natręctw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmieniam opis na ładny Napisano Styczeń 26, 2008 Nerwica hipochondryczna itd http://nerwica-depresyjna.blog.onet.pl/2,ID19349573,index.html zobacz sobie tutaj!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmieniam opis na ładny Napisano Styczeń 26, 2008 poczytaj sobie http://tiny.pl/lh86 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmieniam opis na ładny Napisano Styczeń 26, 2008 nerwice sie lęczy, leki+psychoterapia znam tez takich co samemu pokonali nerwice w zasadzie z nerwica sie nie walczy, z nia trzeba sie nauczyc zyc...w kompromisie:)a nie bedzie dokuczała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaa-nka Napisano Styczeń 26, 2008 Zmień podejście do życia, ciesz się małymi rzeczami, może jesteś zbyt ambitna i za dużo od siebie wymagasz, przegrywać też trzeba umieć, inni mają gorzej itd, itp. ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoga 0 Napisano Styczeń 26, 2008 potrafisz?22:07 zmieniam opis na ładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otka22 Napisano Maj 27, 2019 Ja próbowałam róże metody leczenia nerwy. W koncu wybrałam się na terapię do osrodka pyschologicznego Centrum Sens w Mińsku mazowieckim. Otrzymałam mega dobre wsparcie i zrozumienie, czego nie dostałam w od swoich bliskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo1111 0 Napisano Lipiec 1, 2019 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałgośkaK. 0 Napisano Marzec 18, 2020 Mi najbardziej pomagają na nerwice sesje on-line z terapeutą Michałem Matyjaszkiewiczem. Jak dotąd to najskuteczniejsza metoda leczenia nerwicy jaką stosowałam. Od dawna nie czułam się tak dobrze jak teraz i polecam wszystkim takie rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markdi 1 Napisano Sierpień 23, 2023 Hej! Namówiłyscie mnie - jakiś czas temu pisałam post o problemach z facetami, radziłyście psychologa/psychoterapię i pi dłuższym namyśle uważam, że to genialny pomysł. Chcę porozmawiać ze specjalistą, ktory pomoże mi zlokalizować mój problem i go przepracować. Myslalam o terapii online. Zaczęłam szukać, ale mnogość ofert, mnie przerazila. Może macie jakiegoś sprawdzonego terapeutę/psychologa, który prowadzi sesje online? Tak jak tutaj https://www.twojpsycholog.online ? Może któraś z Was jest terapeutą specjalizującym się w problemach z budowaniem relacji, niską samooceną. Będę wdzięczna za wszystkie polecenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Bruzda 6 Napisano Sierpień 26, 2023 Czy ktoś próbował pracy z problemami z bioenergoterapeutą, bo to jest zupełnie inne podejście do problemów nie z punktu widzenia Waszego intelektu, lecz punktu widzenia Waszej energetyki. Ja polecam! Tym bardziej, że każdy zdrowo myślący człowiek rozumie, że mamy nie tylko intelekt, ale również energię własną i ona jest poddawana naciskom energii cudzych. Problem z facetami to lepsze poznanie czym są te różnice między energiami kobiecymi i męskimi, bo to one się różnią bardzo, intelekty o wiele mniej. Była już dawno temu wydana świetna książka pt. "Kobiety są z Wenus, a mężczyźni z Marsa" - coś w tym jest. Zachęcam też do zapoznania się z moim wątkiem pt "Bioenergoterapeuta wart spróbowania...", żeby spróbować czegoś innego niż do tej pory, aby odświeżyć sobie Mózg, Synapsy i spojrzeć na problemy z zupełnie innej perspektywy. Ożywić się umysłowo i energetycznie, poprawić sobie motywację do życia i kontaktów międzyludzkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anatastazja 1 Napisano Sierpień 28, 2023 Na pewno warto pracować nad świeżym spojrzeniem na problem, można brać na wszystko leki i preparaty, a można również jak w przypadku nerwicy przepracować problem i zdiagnować przyczyny. Ciało bez energii nie będzie w stanie poprawnie fukcjonować, bo to właśnie stanowi paliwo. Polecam spróbować pomocy bioenergoterapeuty, bo to może być remedium na nasze głęboko skrywane lęki i urazy. Jeśli szukacie kogoś zaufanego zapraszam kbartnik758@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach