Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna z tłumu

GOLF IV wejdzcie proszę

Polecane posty

Mam nadzieję że jurto wreszcie cos kupię ,bo mam już dosc kazdy mówi co innego opinie na temat aut są bardzo zróżnicowane ,mam mętlik w głowie !

to jest tak że ktoś kto sie zna będzie zachwalał marki dobre bez względu czy są stare np taki vw choć stary to jak silnik jest dobry to auto nie do zniszczenia... a niektórym tylko zależy na wyglądzie i na tym żeby auto super wyglądało... a co do wyboru golfa to popieram tym bardziej jeśli zależy Ci na dieslu :)

mi też zależy na wyglądzie ( jestem typowa kobieta ) ma byc tylko czarne i koniecznie na alusach a dotego 4/5 drzwiowy własnie diesel . Czy to nie za duże wymagania ,czy znajdę cos takiego ???????????

jeśli chodzi Ci o alumy to trudno w zimie będzie Ci znaleźć a co do koloru to zasada jest taka im lepszy kolor tym auto droższe :D aha i jeszcze jedno chyba nie warto kupić auta ze względu na kolor ?? :classic_cool: jeśli jesteś typową kobietą to postaw na sprawność bo jak stanie na środku drogi to klapa :D

Ladny czerwony i na dodatek z moich okolic co za cholerny zbieg okolicznosci Dzięki ... obejrze go sobie dokladnie ..

Taka audica to dla mnie za duży samochód

i blacha ocynk

Gość hef
swietny wybor z tym golfem IV po sw z narzeczonym tez kupujemy:) tez czarne tez na alusach, 4/5drzwi i diesel:) heh szukamy tego samego:0 Jestem pewna ze znajdziemy aut jest cale mnostwo.