Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grotka

grooota solna

Polecane posty

Gość grotka

Czesc Jutro wybieram sie z 2 letnim dzieckiem do groty solnej...Moze mi ktos powiedziec, jak mam go ubrac? czy tam jest ciepło czy raczej zimno i czy od tej soli bardzo niszcza sie ubrania? Ogólnie co powinnam ze soba zabrac?

Gość maaaaaaaaaaaaaan
jak to ubrać??? w grocie solnej jest się nago przecież

Gość grotka
no to widze ze zbytnio poinformowana/y nie jestes...

Gość maaaaaaaaaaaaaan
no raczej jestem bo byłem już z 10 razy

Gość grotka
no moi znajomi tez byli i maja zdjecia w ubraniach chyba ci sie popieprzyło z solarium:P

Gość maaaaaaaaaaaaaan
nic mi się nie poieprzyło, przynajmniej tak jest w hamburgu, że w grocie solnej wszyscy są nago ale może u was w polsce jest inaczej, nie wiem. z tego co wiem, to połowa efektu jest z oddziaływania na skórę ciała ale w polsce wiadomo, jest bardziej pruderyjnie niż w niemczech, tutaj to normalka, że ktos jest nago, na saunie, na basenie czy właśnie w grocie, nikt nie zwraca na czyjąś nagość uwagi

ja bylam noc w kopalni soli.. mowili nam zeby sie cieplo ubrac i w ogole a okazalo sie ze jest tam strasznie cieplo. Dzien wczesniej bylismy w pensjonacie i zmarzlam jak cholera a w tej kopalni wrecz sie upocilam. Wydaje mi sie ze ubran raczej nie zniszczysz takze bez obaw, ubierz dziecko normalnie..

Gość grotka
aha nie wiedziałam ze jestes z hamburga, sorki...Tutaj na foum duzo osób robi sobie jaja z takich tematów i dlatego tak Ci odpisałam...