Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackMarket

co na prezent dla nowej mamy?

Polecane posty

Gość BlackMarket

moja siostra bedzie lada dzien rodzic i chcialam jej cos kupic, tylko nie bardzo wiem, co. Poza tym jestem za granica, wiec nie mam jak kogo wypytac... Na poczatku myslalam o jakims fajnym ciuchu, ale wiem, ze przybrala nieco na wadze, wiec lepiej nie. Moze jakis kosmetyki? Tylko czy bedzie mial ich kiedy uzywac przy dwojce dzieci? Co wy byscie chcialy dostac w przezencie po urodzeniu dziecka??

Moze jakas ksiazka o rozwoju dzieci? Jesli prezent ma byc tylko dla mamy, to moze jakas fajna plyta? Zastanow sie, co by jej sprawilo przyjemnosc, co lubi. Inna sprawa- po porodzie mlode mamy bardzo sie ciesza z rzeczy dla maluszkow. Moglabys wiec kupic cos dla dziecka.

Prezent dla dziecka to prezent dla dziecka ;) kobiecie należy się osobny podarek po porodzie :) Ja dostałam od mamy super mięciutki szlafrok i był to strzał w dziesiątkę, przydał się zarówno w szpitalu jak i potem w domu, gdy nie bardzo miałam czas ani ochotę przez pierwsze kilka dni się ubierać w normalne ciuchy. Szlafrok nie musi być w dokładnym rozmiarze, więc odpada problem dokładnego dopasowania go do nowych gabarytów siostry :)

jestem za plyta, z muzyka ktora relaksuje, bo troche relaksu sie przyda :)

Gość BlackMarket
Wiadomo, ze dla maluchow cos juz kupilam :D zreszta siostra na pytanie,co jej przywiezc, odpowiedziala, ze jak juz, to zebym cos wlasnie dzieciom kupila. Ale jej tez chce przyjemnosc sprawic. Szlafrok to fajny pomysl :) Ksiazki ma po pierwszym dziecku, a raczej watpie, czy znajdzie wiele czasu na relaks przy dwojce...

Gość polecam grupon
Napewno mloda mama bedzie bardziej zachwycona prezentem dla niej. Sama mam 5 miesieczne dziecko i szlag mnie trafia jak dostaje orginalne ciuszki dla niej za ponad 100 zl a ja cala szafe wypchana mam tymi ciuszkami. Wiem ze jej to raz zaloze, zeby zdjecie zrobic i tej osobie co mi zprezentowala wyslac meila ze nosi i ze takie jestesmy zadowolone:/... A nikt o tej mamie nie pomysli... ze rozstepy ma, ze cellulit, ze by sie wyrwala z checia do fryzjera albo do kina. DLA MATKI PREZENT!!!... DZIECKO JUZ ZASYPANE PRZEZ CIOCIE I BABCIE...POKAZ ZE O NIEJ TEZ PAMIETASZ NIE TYLKO O DZIDZI. Na tej stronie http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ mozna za polowe ceny albo taniej skorzystac z zabiegow kosmetycznych i wielu innych w danym miescie, wystarczy sie zarejestrowac i sprawdzic co oferuja w twoim miescie. Taki zakupiony bon mozna podarowac jako prezent. Nie bedzie na nim zapisane ile placiles tylko na faktyczna jego wartosc. Ja juz skorzystalam w Poznaniu kupilam bon na mikrodermabrazje zamiast 120 zl zaplacilam tylko 45 zl( i na bonie z ktorym mam isc do salonu na zabieg jest napisane 120 zl), teraz chce sie zapisac na kurs tanca zamiast 120 zl zaplace 50zl. Kolezanka mi to polecila i jestem bardzo zadowolona.