Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedodzwoniona

Telefon zaufania

Polecane posty

Gość niedodzwoniona

próbuję jużchyba ponad godzinę dodzwonić się do jakiegoś tel zaufania i wszędzie słyszę - nie ma takiego numeru . zostały mi dwa ale chrześcijańskie , a nie chodzi mi o nawracanie , jestem ateistką ciągle trafiam na numery tel zaufania dla dzieci , alkoholikow , maltretowanych , cięzarnych a ja pod zadna kategorię nie podchodzę .. nie ma telefonu zaufania dla zwyklych ludzi ???

Gość niedodzwoniona
no i nawet nie wem co mi mialaby mi dac ta rozmowa ...

Gość niedodzwoniona
dzięki groosia , masz dobre serduszko :)

Gość niedodzwoniona
jeszcze poszukam w sieci ale mnie przygniotła ilość nieaktualnych/blędnych/nie dla mnie numerów ...

ale czego konkretnie szukasz? moze poszukaj z depresjami..albo porpstu takimi,gdzie zawsze wysluchaja..moim zdaniem lepiej juz zadzwonic do obcej osoby niz na te numery....

Gość niedodzwoniona
co Ci będę smucić Groosia , wygadałabym się fachowcom , może mają wyrobioną tarczę ochronną na takie sytuacje. moje problemy sa kilkupiętrowe różne dziedziny życia a i tak się nie lapię a profilowane linie , nawet to smieszne jakoś ... a 988 ogolnokrajowy nie działa nawet! nie wiem czego oczekiwać bo rozwiązania nikt mi nie da i tak :(

zlotko,tez mam problemy.i juz nikt na gg nie chce o tym slyszec :( wiec zamykam sie w sobie i niesttey zaczynam popadac w depresje

Gość niedodzwoniona
ja już się leczę na depresję jakiś czas ... ale w jednym pomagają a w czym innym utrudniają :( a gg nawet nie mam :( izoluję się

Gość niedodzwoniona
i chyba już do lekarza nie będę mogla pójść bo ubezpieczenie mi się skończyło... a to tylko jeden element fatalnej sytuacji .

Gość niedodzwoniona
groosia idz do lekarza , ja się wzbraniałam ale jakiś efkt tego leczeni jest . nie czekaj

Gość niedodzwoniona
i jeszcze tak sobie myslę , że skoro nie ma takiego profilu elefonu ktory pasuje do mojej sytuacji , to może ja go nie potrzebuję tak na prawdę...

lekarz mi nie pomoze... pomoz emi jedynie smierc;/ hmm....to moze na jakichs forach poszuakj numerow...