Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Floriana

boje się.....

Polecane posty

Gość jger
a ile masz lat ?

Gość prąd
dzisiaj do was przyjdę.... łuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

U mnie co chwila gasną światła😭I jeszcze ten wiatr, który bije po oknach i odgłos wyginanych drzew, ja się boooooję😭

Gość lilimanili
a jestes sama?

w tamtym roku jak były te wichury to ja spałam ze słuchawkami w uszach... znaczy się zagłuszłam wiatr muzyką :O

Ja też tak robie:D A jak jest burza, to dodatkowo chowam się pod kołdre, żeby nie widzieć błysków:D

No ja właśnie wróciłam z horroru😭A najlepsze było, jak w połowie filmu w kinie zgasł na chwile prąd, myślałam, że zejdę na zawał:D Jestem spod Warszawy.

Gość a co ogladalas
?

Florka :) pomyśl sobie ze u mnie jest gorzej :O moze nie gaśnie mi swiatlo ale mieszkam na 10 piętrze i wiatr odczuwam znacznie gorzej :( Na dodatek jeszcze burza szaleje ... paranoja :O

Masz racje, ten film jest wyjątkowo drastyczny, ale z drugiej strony jest tak wciągający, że z niecierpliwością, czeka się na nową część;) Podobał mi się bardziej niż 3, ale najlepsza była zdecydowanie 2 część.W ogóle strasznie pogmatwany ten film...nie rozumiem zakończenia:)

Translate---> kope lat ;) Mi tez wiatr wygina okna ale prad nie gasnie :P

Delicious---> ja mieszka, na 7 i tez to czuje :P targa strasznie

zawsze mnie omijają takie zadymy meteorologiczne, a ja po prostu je kocham. Może to chore ale uwielbiam kiedy za oknem latają dachówki :D chyba, że są to moje dachówki....

Jarek, Ty sobie nie żartuj nade mną drzewo, a ja cała w strachu:( jakaś większa zerwana gałąź to tylko kwestia czasu 🖐️

Weźcie mi powiedzcie o co chodzi z tym gliniarzem na końcu, bo nie zasne:classic_cool: Film się zaczyna tak samo jak się kończy.Ten policjant, którego pokazują na końcu jest przeciez nastepcą Jigsaw, chyba że się myle?:oWięc jeżeli jest jego następcą, to dlaczego na końcu filmu osłuchuje taśme.Chyba, że on ją odsłuchał na początku a zostało to pokazane na końcu:oKurde nic z tego nie rozumiem...😭

Ja też mam nad sobą drzewa😭 Włączyłam sobie głośniej radio, żeby zagłuszyć wiatr.Ja jestem panikara, szczególnie, kiedy w taką pogode jestem sama:oDobrze, że chociaż nie ma burzy.

Flora, nagraj te odgłosy i mi wyślij bo je uwielbiam I nie udawajcie, że nie lubicie odgłosów wiatru hulającego za oknem :O

Nie nagram bo się boje, musiałabym się wychylić za okno...jeszcze mnie porwie😭

niech to się skończy, bo siedzę jak na szpilkach. W dodatku te wiadomości o przewróconych drzewach... o tym wypadku...brrrr wczoraj było trochę lepiej, ale za to nie miałam prądu przez 3 godziny wieczorem:O na szczęście nie jestem sama w domu

Tamari>>>>>>ja oglądałam wszystkie części, ale zanim w kinie pojawia się następna, to już zapominam co działo się w poprzedniej:PAle 4 była zwiążana z 3, więc mogłas nie zrozumieć niektórych wątków.Tym bardziej, że trójka była przełomową częścią, w której umarł wielki JigSaw;)A byłam pewna, ze w czwórce okaże się, że go odratowali😭